23 травня 2018 10:05
7

Цыганков и Хачериди в ТОП-10 лучших игроков чемпионата Украины в сезоне 2017/18 по версии InStat

Полузащитник Шахтера и сборной Украины Марлос стал самым полезным игроком чемпионата по оценке эффективности ТТД.


По меркам чемпионата Украины это космический футболист. В атаке он делает все — обыгрывает, отдает, забивает. Полузащитник Шахтера и сборной Украины Марлос стал лучшим игроком чемпионата по оценкам эффективности ТТД, а в десятку лучших исполнителей УПЛ вошли еще семь его одноклубников.


Что такое InStat Index?


Напомним, что существует базовая оценка действий игрока за матч, а для определения InStat Index к ней применяются различные коэффициенты, которые зависят только от качественных показателей действий всех игроков, принимавших участие в данном матче. Действия, повлиявшие на InStat Index игрока, рассматриваются следующим образом: каждому проанализированному действию присваивается коэффициент в зависимости от количества (процентной) доли этого вида действий.



Огидно дивитись на це...!!! А з іншого буку, де там ці "фахівці" котрі верещали що Хацкевич не тренет??? 3 перемоги та 1 нічия з командою в складі якої на полі (8!!!) най корисніших гравців першості!!???
п.з. Чекаю на ваші кислі коментарі панове.
Сховати
MrGibson, будь ласка, трохи оцту на Ваше замовлення. Перше, Вам не здається, що вереск - це більше про Ваш пост. По-друге, як там Хацкевич використав найкориснішого з динамівців. Щодо статистики, Вам не здається, що Ви забули важливий матч фіналу Кубку України? І взагалі нагадайте результати згаданих двох команд нинішнього сезону. Останнє. Вам не здається, що існує кореляція між згаданою ефективністю ТТД, результатами команди і роботою тренера?
Сховати
Барвинок, хм.... ТТД гравця це те саме що ТХ автомобіля Шановний! Тобто 11(умовних Ланосів) в рамках ЧУ з 4х заїздів виграли 3 а 1 закінчили в нічию проти 11(умовних БМВ), а людина котра керувала ціми "Ланосами" все одно є некомпетентним делетантом!!? Пробачте, але скоріш за все це Вам, не вистачає компетенції та сміливості визнати власні омани.
п.с. ну як Коач зміг перемогти і без своєї найкращої машини(Хачеріді) то мабуть це ще йому +. А стосовно результатів..., то як Вам буде неважко додати ДК бали втрачені в кабінетах а не на полі (я вже не кажу про наявність відвертого фарму у так званого"чемпіона") і Ваши доводи перетворюються на безглузду балаканину!
Сховати
MrGibson, Я вам поставив прямі запитання, а у відповідь абстрактні міркування з приводу порушених мною тем. Власне, це і називається безглуздою балаканиною.
Тепер з приводу Вашого есею. :) ТТД гравця це не одне й те сам, що ТХ автомобіля. ТХ автомобіля - це задані під час конструкції і виробництва характеристики. Задані характеристики гравців (їхні можливості, таланти) задають батьки своїми генами. А вже від тренера залежить, якою мірою вони будуть використані. Чи ви наполягаєте на тому, що кореляції між роботою тренера і ТТД його гравців не існує? :) До того ж тренер відповідає за добір обдарованих виконавців. Таблиця показує, якою мірою вони були використані і який був добір (насолоджуйтесь грою Кадара, коли найкорисніший гравець сидить навіть не на лаві запасних) – Ви таку роботу тренера з властивою Вам мудрістю зараховуєте як плюс. Тут я втрачаю дар мови. :)
Ви пишете «ну як Коач зміг перемогти». У вирішальному матчі на кубок не зміг, а в решті матчів перемоги не мали значення для турнірного результату, а це головне. Мені неважко додати «бали втрачені в кабінетах», але навіть якщо припустити, що «Динамо» виграло б у «Маріуполі», то слід також було б припустити, що «Шахтар» грав би зовсім по-іншому останній матч, який за наявного розкладу нічого не вирішував.
Сховати
Барвинок, ну тоді конкретно.
1. " ТТД гравця це не одне й те сам, що ТХ автомобіля. ТХ автомобіля - це задані під час конструкції і виробництва характеристики. Задані характеристики гравців (їхні можливості, таланти) задають батьки своїми генами" - авто не можно назвати "детищем" конструктора? Ок. ТТД гравця - це те на що він здатен на фут.полі, ТХ авто це - те на що здатна машина на дорозі. В чому не корректность порівняння?
2. " А вже від тренера залежить, якою мірою вони будуть використані. Чи ви наполягаєте на тому, що кореляції між роботою тренера і ТТД його гравців не існує?" - існує безумовно, але ж ми(ДК) вчистую програємо по якості виконавців(сподіваюсь не будете це оспорювати?), тоді питання до Вас: Кто виграв 3 гри з 4х в ЧУ?(на мою думку саме "водій нашого ланоса")
3. "До того ж тренер відповідає за добір обдарованих виконавців." - ні, не відповідає. Тренер по ходу першості (активна фаза) має те що має і ставить тих виконавців котрих вважає найбільш здатними/готовими виконати його настанови на конкретну гру. (він озвучує необхідні йому вимоги до потенційних виконавців (ТХ, ТТД, то що...) а селекціонери під його вимоги вже підбирають конкретне "авто" з оглядкою на фін.можливості клубу.
4. По Хачеріді "коли найкорисніший гравець сидить навіть не на лаві запасних" - ми не знаємо усієї правди по ситуації з ним, але як менеджер(невь...бенний менеджер) не виконує розпорядження свого прямого керівника та ще, це робить демонстративно й сабатує роботу фірми, куда він йде? Правильно, на....уй. (Чомусь кадрові питання ВВЛ нікому й в голову не прийшло б обговорювати). Авторитет тренера немає права ставити під сумнів жоден з гравців, це називається дисципліна, а дисципліна б'є клас (пробачте, но це аксіома).
5. "Ви таку роботу тренера з властивою Вам мудрістю зараховуєте як плюс. Тут я втрачаю дар мови. :) " - так зараховую як "+", повторюсь Хацкевич на "ланосі" програв Фонсеке на "БМВ" (на дистанції в 32 матчі) 2 бали, й ті "в кабінетах".(Кубок пробачте це зовсім інші "перегони").
5. "а в решті матчів перемоги не мали значення для турнірного результату, а це головне." - 4 очні гри в ЧУ з прямим конкурентом НЕ МАЛИ ЗНАЧЕННЯ? но коментс, просто лол.
6. "Мені неважко додати «бали втрачені в кабінетах», але навіть якщо припустити, що «Динамо» виграло б у «Маріуполі», то слід також було б припустити, що «Шахтар» грав би зовсім по-іншому останній матч, який за наявного розкладу нічого не вирішував." - кротам конче необхідна була перемога в останньому двобої (подякували цигану за "несправжнього чемпіона") і підкат Нема після фін. свистка це демонструє значно яскравіше за будь які слова. І як Ви бачили гру проти "стоячої, нічого не бажаючої " шахти..., то ми з Вами дивились різний футбол.
Сховати
MrGibson, 1. «ТХ авто це - те на що здатна машина на дорозі». Авжеж. «ТТД гравця - це те на що він здатен на фут.полі», Аж ніяк. :) . ТТД – це не те, на що він здатен, а те, що він реально зробив. Після цієї дитячої поправки Вам нескладно буде відповісти на своє ж запитання: «В чому не корректность порівняння?»?
2. «ми(ДК) вчистую програємо по якості виконавців». Безсумнівно, Кадар програє по якості будь-якому центр-хаву «Шахтаря» і не тільки «Шахтаря». А так склади більш-менш рівні. У «Шахтаря» свої плюси, у нас свої. Не треба просто виводити Ланоси на поле. Ви вперто повертаєтесь до статистики матчів Динамо і Шахтаря, нібито це матч-турнір двох команд. Знаєте, колись давно школярем я зіграв у першому своєму шаховому турнірі, досить сильному. Посів почесне передостаннє місце. Але виграв у всіх трьох призерів. Ото я тоді дав, правда? :)
3. Селекціонери під його вимоги підбирають. І остаточне слово не за селекціонерами, а за тренером. Тобто все-таки відповідає тренер. У міжсезоння так і сталося з Хацкевичем.
4. Ви суперечите самі собі. Ви зізналися, що не знаєте ситуації з Хачериді, а потім категорично оцінили його дії. Коли пишете якесь речення, будь ласка, не забувайте, що написали у попередньому. До речі, за всієї поваги до ВВП його кадрові рішення обговорювали. І далеко не всі вони були незаперечними.
5. Ви таки не прочитали мої слова. Навіщо було обирати Ланос, коли є гравець із першої десятки в Україні? Інші перегони – Кубок – це була єдина нагода реабілітуватися за провальний сезон. Нагода – провалена на 100%.
6. Давайте Ви будете коментувати мої слова, а не свої вигадки, приписані мені. «Шахтар» не стояв, але й не грав на повну силу. На три чверті десь. Нем виявив характерний для Шахтаря стиль поведінки – цей «підкат» ніяк не міг вплинути позитивно на результат. «Цигана» вже другий сезон немає в «Шахтарі», можна б і забувати його потихеньку.
Сховати
Барвинок, Ви просто перефразували свій попередній пост, я цього повторювати не стану, свої думки з цього приводу я вже виклав, от же пробачте я втратив цікавість до нашого діалогу. Усіх Вам благ.