22 травня 2018 10:14
1

Александр ПОВОРОЗНЮК: "Что я вам говорил насчет "Вереса"? "Стали" тоже скоро не станет"

Неділю назад FootBoom спілкувався з президентом "Інгульця" Олександром Поворознюком. Тоді футбольний функціонер відверто заявив: "Верес" - тимчасовий проект, який зникне з лиця Землі". Вчора, після 22:00 години, Олександр Григорович досить неочікуванно зателефонував особисто.


- Що я вам казав на рахунок "Вереса"? "Сталі" теж скоро не стане. Роблю такі висновки, дивлячись на трансферну політику клуба і його життєдіяльність. Думаю, що це відбудеться в найближчі дві неділі. Це мій особистий прогноз. Те, що рівняни будуть виступати у Другій лізі, то вже не те. Це майже кінець. Обдурили людей, як захотіли. Зараз спливе "Верес" у Другій лізі і знову з'явиться Хахльов який буде в черговий раз розповідати людям, щоб вони платили членські внески, скаже, що ми повернули Народний клуб, а нас обдурили. І знову знайдуться наївні вболівальники які будуть віддавати свої гроші, а керівництво буде їх витрачати на власний розсуд.


Як я казав раніше - "Верес" - це був звичайний проект під вибори. Хахльов нагрів собі місце у ФФУ, йому ці вибори стали вже нецікавими і він знову повернеться до футбольної діяльності. Спочатку "Верес" готували на заміну "Карпатам", але, слава богу, що львів'яни залишилися у Прем'єр-лізі. Отже, потрібно було щось інше придумувати. Ось, маємо, те що маємо. Зробили ФК "Львів". Буде цей клуб існувати, чи ні, то вже інше питання. Мені здається, що буде, адже Копитко - відомий бізнесмен у Львівській області, до того ж людина не бідна. Він може без проблем утримувати клуб. Але навіщо йому це робити у Рівному, якщо він живе у Львові. Людина - хазяїн клуба. Захотів - забрав його додому. Що в цьому такого?


Зараз ходять чутки, що "Інгулець" міг би зайти замість "Сталі". Не хочу робити так, як це зробив "Верес". У мене є бажання чесно і за спортивним принципом завоювати путівку у Прем'єр-лігу. Щоб виконати поставлену ціль підпишемо 3-4 футболістів, а може й більше.

Подія з Вересом це афера. Настала пора коли футбольні клуби повинні самим заробляти гроші, а не бути іграшкою власника.