19 травня 2018 13:16

Артем БЕСЕДИН: "Выйдем на поле и дадим бой "Шахтеру"

Нападник «Динамо» Артем Бесєдін розповів про свої очікування від завершального матчу сезону «Динамо» – «Шахтар»:


- Ми не збираємося нікому нічого доводити. У нас є завдання, яке будемо виконувати, – в кожному матчі показувати хорошу гру та досягати результату. Те, що в суботу кожен із нас викладатиметься на полі, гратиме лише на перемогу, не обговорюється.


- Готувалися, як завжди, у звичному режимі?

- Якщо чесно, готуватися до гри з «Шахтарем» – це не зовсім те саме, що до інших матчів. Скажу так: готувалися з підвищеною відповідальністю.


- Чи не втратить поєдинок у видовищності через відсутність турнірної мотивації?

- Нам не вперше грати з «Шахтарем» матч, який нічого не вирішує. Подібне вже було, і навіть коли наші зустрічі не мають жодного значення, ігри завжди виходять видовищними, емоційними та цікавими, а глядачі отримують величезне задоволення. Тож, те, що він не втратить у видовищності чи загостренні пристрастей – це точно. «Шахтар» – наш прямий конкурент, і матчі з ним – особливі. Хоча ми вже й не станемо чемпіонами, головне вийти та показати гідну гру. На стадіон прийдуть наші вболівальники, найголовніше – грати для людей, захищати кольори свого клубу.


- Вам, як нападнику, проти кого із захисників «Шахтаря» найважче грати?

- Мені однаково, проти кого грати. Я не знаю, який склад у них вийде на поле в суботу – основний чи ні, для мене не має жодної різниці, Але незважаючи ані на турнірне становище, ані на щось інше, ми вийдемо й дамо бій.


- Цього сезону «Динамо» ще не програвало «Шахтарю». Чи будете думати про це під час гри?

- Найголовніше – не зосереджуватися на цьому занадто сильно, не ставити за мету продовжити якусь традицію чи серію. Потрібно робити так, як у попередніх матчах із «Шахтарем» та іграх з іншими суперниками: виходити на поле та грати у той футбол, у який ми добре вміємо, лише на перемогу. 19-го травня ми постараємося показати хороший футбол та порадувати наших прихильників. Буде дуже цікаво.