15 травня 2018 18:51
1

Официально. Тернопольская "Нива" продолжит выступления во второй лиге

Сьогодні, одразу по завершенні Ради ліг ПФЛ у Будинку футболу стало відомо, що ФК "Нива" Тернопіль продовжить участь у сезоні 2017/18 у Групі А Другої ліги. Про це повідомляється на офіційній сторінці "Ниви" у Facebook. Це стало можливим після зустрічі директора клубу з Президентом Професіональна футбольна ліга Сергієм Макаровим та головою Комітету арбітрів ФФУ Лучано Лучі.


Після цього керівництвом клубу було прийняте рішення продовжити участь у чемпіонаті. Нагадаємо, восьмого травня футбольний клуб "Нива" Тернопіль надіслав на адресу Президента Професійної футбольної ліги України Сергія Макарова лист про припинення участі у чемпіонаті України з футболу серед команд Другої ліги. Це відбулося після того, як матч "Ниви" проти "Агробізнесу" завершився скандалом. У доданий час арбітр поставив сумнівний пенальті у ворота "Ниви". Це дозволило "Агробізнесу" здобути перемогу над суперником. Після матчу арбітру довелося тікати з поля від розгніваних фанатів "Ниви".

молодці!грати треба щоб не зникнути!ну і якщо ПФЛ неможе вирішити питання з арбітром то це вирішать вболівальники клубу!головне щоб арбітри швидко бігали і вчасно втікаливід вболівальників!