15 травня 2018 11:01
6

Виктор ЛЕОНЕНКО: "Динамо" надо оставить Хацкевича, "Шахтеру" - назначить тренером Срну"

13 травня "Шахтар" обіграв у Харкові рівненський "Верес" — 1:0. За тур до закінчення чемпіонату України донецький клуб випереджає київське "Динамо" на п'ять очок. У суботу лідери чемпіонату України зустрінуться між собою в Києві, але турнірного значення поєдинок не матиме.


— Що "Шахтар" стане чемпіоном, я не сумнівався навіть після поразки від "Динамо" місяць тому, — каже колишній нападаючий збірної України Віктор Леоненко, 48 років. — "Динамо" провело непоганий сезон. Але "Шахтар" на сьогодні — зовсім інший рівень. Це команда зі своїм стилем та почерком.


— У майбутньому "Динамо" зможе конкурувати з "Шахтарем", — продовжує експерт. — Треба тільки залишити Олександра Хацкевича на посаді головного тренера і купити щонайменше сильного нападаючого. "Шахтар", очевидно, влітку залишить головний тренер Пауло Фонсека. Але великої проблеми я тут не бачу. Команда грає на багажі попереднього наставника Мірчі Луческу, саме він її вибудував. Я навіть не бачу проблем у відході Фреда та Бернарда. Замінити їх можна виконавцями, які є, нікого не купуючи. Дуже додав півзахисник Алан Патрик. Можна використати Танковського чи Малишева. Степаненка перевести у захист. А нападаючого Кайоде вважаю сильнішим за Феррейра. Я б навіть ризикнув і поставив колишнього капітана Даріо Срну головним тренером.

Вітя, ти похмелився? Динамо з 3-х матчів чемпіонату виграло, одна нічия. Динамо взяло 7 очок, шахтьор - одне. Хто з ким не може конкурувати? В Динамо просто забрали 3 очки. Вітя протри очі і рахуй. А що в шахтьора в сумі більше очок, то це й зрозуміло. Всіх, хто грав проти шахтьора, а не імітував гру, прибрали. У кого забрали очки, кого ліквідували. Залишили в основному вірнопідданих.
Вы думаете витя это сам придумал ? Это его коты ему шпаргалку написали, чтобы подготовить кротов к похоронному маршу на следующий сезон ! )))
Витя, отсыпь и нам.... Что ты там куришь?
Место мармазова пустует, вот он и оживился
Ты что, добрался уже до валерьянки своих котов? Что за пьяные мысли? Иди сам уже кротов потренируй. То-то мы с котами посмеёмся.
не хватает продолжения " А меня коронуйте..."

Ты шо, пылюка...советы раздает...забыли тебя спросить!