14 травня 2018 18:19

КЭЧ не нашел нарушений в действиях Парцвании и Иллой-Айета

Комітет Етики і чесної гри на засіданні розглянув звернення ФК "Олімпік" і проінфоміровал клуб, що не знайшов порушень з боку гравців донецького клубу Темура Парцванії та Владиса-Еммерсона Іллой-Айета.


Також комітет відмовив цим футболістам у вимозі визнати звинувачення президента "Олімпіка" Владислава Гельзіна такими, що порушують Кодекс етики і чесної гри. Нагадаємо, керівництво "Олімпіка" підозрює, що матч 26-го туру УПЛ з "Чорноморцем" (1:3) міг бути нечистим з боку декількох гравців донецького клубу. Зокрема, під підозри потрапили дії захисників клубу Темура Парцванії та Еммерсона. Президент "Олімпіка" Владислав Гельзін тоді розповів про те, що доказів у них немає, але клуб звернувся в комітет Етики і чесної гри.


- На сьогоднішній день у нас немає доказів, що Парцванія і Еммерсон грали договірний матч. Ми звернулися до Комітету з етики та чесної гри, нехай вони прокоментують. Якщо вони не винні, то нехай заявлять про це на всю громадськість. Ми чекаємо, але поки нічого не відбувається, - розповів Гельзін телеканалу "Футбол".