12 травня 2018 19:41

Сергей МЯКУШКО: "Я сам хотел пробивать пенальти, но тренеры сказали, чтобы это сделал Карраскаль"

Обмінявшись голами у першому таймі, «Зірка» та «Карпати» впродовж другої половини зустрічі продовжували активно атакувати, щоби забити, можливо, вирішальний гол у матчі. Зокрема, один з найперспективніших моментів, аби збільшити перевагу над командою з Кропивницького мав Сергій Мякушко. Півзахисник сильним ударом пробивав з-за меж штрафного майданчика, але всього кілька сантиметрів забракло карпатівцю, щоб переправити круглого у ворота Паста.


«Якщо судити по грі, то ми мали більше моментів. Відповідно, більше шансів на перемогу. Хоча б згадати гольовий епізод Вербного, де варто також похвалити воротаря «Зірки», який класно впорався з його ударом», – каже Мякушко.

«У першому таймі гра складалась краще, ми створювали більше моментів. Що не так відбувалось у другій частині матчу потрібно розбирати. Знали, що «Зірка» класно грає за рахунок довгих передач, у них є високі нападники, які можуть вирішити епізод самостійно».

«Я також мав хорошу нагоду, щоб забити. Карраскаль віддав класний пас, у мене вийшло звільнитись від опіки їхнього захисника та пробити, але трішки не влучив. Загалом, удар був хороший».

«Я відчував впевненість, тому хотів сам пробивати пенальті. Тренери сказали, щоб це зробив Карраскаль, із чим він класно впорався. Неважливо, хто б’є пенальті, головне – побачити м’яча в сітці».

«Мусимо бути максимально сконцентрованими, адже попереду у нас важливий матч проти «Сталі», – підсумував карпатівець.