12 травня 2018 18:36
10

"Верес" просит перенести матч с "Шахтером" из-за массового отравления футболистов

Верес просить УПЛ та Шахтар перенести матч 31 туру, що запланований на 19:30 неділі.

Причина – масове отруєння. За нашими даними, 8-9 футболістів команди не зможуть відновитися до поєдинку.


Автобус Вереса з командою вже вирушив до Львова.

Я б не поспішав з висновками. Між Вересом і арєндуполем тільки 3 очка. І останній матч у Львові. Різниця у Вереса -1, у арендуполя -3. Тобто якщо вони програють кротам і Ворсклі в один м'яч, то нічого не зміниться. Верес просто виграє в арендуполя останню гру і він в єврокубках.
Питання в Зорі теж бути не може. Тоді б отруїлися гравці арендуполя, щоб побачитм матч Зорі проти Динамо і зіграти по рахунку.
Скоріше за все Динамо зараз перейшло у провладні руки і робиться все, щоб не закінчити чемпіонат. Вересу паяють технічну поразку, вони відповідно подають апеляцію, апеляцію відхиляють, далі Лозанна - а це час. Паралельно випливає тема з договорняком арендуполя і дискваліфікація. І створюжться ситуація, коли неможливо визначити результати чемпіонату.
Злості не хватає ! Комбінатори...
Вересу технарь впаяют
Тут мова йде про перенесення матчу, щоби були відомі результати матчів Маріуполя і Динамо. Якщо Динамо не виграє у Зорі, Шахтар зіграє з Вересом внічию. Питання в тому, як зробити так, щоби Маріуполь не потрапив в Єврокубки. Бо потім Динамо підніме Лозанну і поцікавиться, чому не дозволяють грати Єврокубки в Маріуполі, а Динамо змусили це зробити.
Сховати
Вася, Я почему-то тоже склоняюсь к этой версии. Развести по времени не могут и так много шума уже. А тут - форс-мажор, завтра прокакаются и в понедельник на поле ! И никакой политики ! Одним словом каминг-аут по-донецки ! )))
Вася, Вы не один такого мнения, эти .уки считают себя видать самыми умными.
Манипуляции...
Збіг? Чи так задумано?
Сховати
Paolo Maldini, конечно задумано... выпустят дубль и раздвинут ноги, так как матч никто не станет переносить.... и оп, все в белом.
Не смогли договорится, так решили отравить? Как то по данбасски