12 травня 2018 17:37

Юрий МОРОЗ: "Для команды U-21 нужен маленький успех"

Старший тренер «Динамо» (U-21) Юрій Мороз прокоментував поразку своєї команди у виїзному матчі з «Карпатами» (2:1):

- Важко щось сказати. Нібито в першому таймі домінували, мали перевагу, не реалізували кілька хороших моментів. Після перерви заспокоїлися, і два пропущених м’ячі струсонули нас. Знову ж таки, боремося з тим, що постійно пропускаємо, ніяк не можемо зіграти на нуль.

- «Шахтар» також програв у цьому турі (вдома «Олександрії» 0:1 – прим.), і доля золотих медалей першості вирішуватиметься в очному протистоянні «Динамо» з «гірниками» в Києві. Поразка у Львові може позитивно вплинути на наших хлопців?

- (здивовано) А «Шахтар» поступився? Дивно, насправді. Тоді все вирішиться у нас удома. Будемо чекати й готуватися до цієї гри, а час уже покаже.

- Чи будуть зроблені якісь висновки після сьогоднішнього матчу? Можливо, буде поповнення на гру з «Шахтарем»…

- Ви знаєте, на даний момент я задоволений результатом роботи з хлопцями. У цієї команди на сьогоднішній момент немає успіху. Футболісти зростають, переходять до першої команди, грають там – тож, певний ріст проглядається. А для команди U-21 потрібен маленький успіх. Усе ж таки, хлопці лише перейшли з команди 19-річних, втягувалися, відбивалися, звикали до календаря, матчів уже на новому рівні. І те, що вони старалися, було видно – був відсутній лише результат у деяких іграх, стосовно матчів та їхнього ставлення в мене особливих претензій немає. Але ми, працюючи в командах U-21 та U-19, маємо завжди тримати руку на пульсі, вимагати від хлопців максимум, щоб вони прогресували та в майбутньому претендували на місце в першій команді.