8 травня 2018 11:27
4

Николай НЕСЕНЮК: "Было куда более глубокое оскорбление "Мариуполя", которое Санин не заметил"

Співробітник "Динамо", спортивний журналіст Микола Несенюк прокоментував заяву віце-президента "Маріуполя" Андрія Саніна про намір поскаржитися на "Динамо".


- Кажуть, що Андрій Санін із Маріуполя зібрався звертатися до комітету з етики Федерації футболу з приводу того, що у програмці до матчу "Динамо" з "Маріуполем" було зображено "не той" логотип клубу гостей. Оскільки за програмки у "Динамо" відповідаю я, то змушений повністю погодитися із Саніним. Справді, лого ФК "Маріуполь" наш дизайнер взяв із попередньої програмки 2017 року. Тоді жодних нарікань з боку громадянина Саніна не було. Нагадаю, що минулого року сам футбольний клуб із Маріуполя довго не міг визначитися із емблемою і мав на своєму сайті одразу три логотипа на вибір. Першим на сайті клубу висів саме той, що так глибоко образив тепер пильного маріупольця.


Тож образу ми не вигадали, а взяли безпосередньо у ображеного. Але пишу я це не для того, щоб виправдатися. Бо виправдань мені немає - у тій самій програмці із чайкою не на тому місці надрукована набагато глибша образа - стадіон імені Бойка у Маріуполі програмка назвала стадіоном "Іллічівець"! Оце так образа! Навіть не знаю, як Андрій Санін цього не помітив. Власне, я здогадуюсь чому - програмка видана українською, а Санін державною мовою не лише не говорить, а вірогідно, і не читає! Та ще не пізно виправити цей прикрий недогляд.


Я у свою чергу готовий понести найсуворіше покарання від комітету з етики ФФУ за те, що порушив закон про декомунізацію. За те, що образив честь і гідність маріупольського футбольного клубу, який усього лише за два роки після виходу згаданого закону набрався рішучості і позбавив команду імені "Ілліча", а ще за півроку не менш рішуче декомунізував назву стадіону. Заздалегідь прошу вибачення у Андрія Саніна за незручності, які завдасть йому необхідність читати українською мовою. Але воно того варте. Чи не так? – зазначив Несенюк на своїй сторінці в Facebook.

Так на сайте УПЛ стадион тоже "Іллічівець".
https://www.upl.ua/stadiums
https://www.upl.ua/stadiums/view/1908
Сховати
Kerbs, там просто админ рукожопый, их два на сайте- https://www.upl.ua/stadiums/view/2741
Сховати
Игорь_pashik 73, Это вы про Павелко?
Сховати
Kerbs, ну, админ может хоть что-то делает, пусть и кривыми руками, а павелка только чужие заслуги присваивает и с кубками селфится в церквях...