5 травня 2018 12:49

Координатор рабочей группы по финалу Кубка Украины: "У фанатов "Шахтера" и "Динамо" уже есть по желтой карточке"

4 травня в Будинку футболу відбулася одна з останніх нарад, присвячених проведенню фіналу Кубку України сезону-2017/2018. Нагадаємо, що трофей 9 травня у Дніпрі на стадіоні «Дніпро-Арена» розіграють київське «Динамо» та донецький «Шахтар».

Матч почнеться о 20.30, але стадіон буде відкрито о 17.30. Для тих, хто прийде завчасно, організатори підготували насичену шоу-програму, яка розпочнеться о 18.45. Склад учасників програми поки що залишається сюрпризом, але гарантовано, що нудьгувати вболівальникам, які завчасно займуть свої місця, не доведеться.

Уже зараз можна говорити про те, що під час фінального матчу на «Дніпро-Арені», яка може вмістити близько 28 000 глядачів, не залишиться вільних місць. Ажіотаж щодо придбання квитків неймовірний! По три сектори за воротами з кожного боку організатори виділили фан-клубам «Динамо» та «Шахтаря».

«На стадіоні будуть вживатися додаткові заходи безпеки. Ми пам’ятаємо про інциденти за участю вболівальників, які були під час попередніх матчів «Шахтаря» та «Динамо». Говорячи футбольною мовою, у фанатів цих команд за використання піротехніки, вибігання на поле вже є по жовтій картці, і я дуже хочу, щоб вони не перетворилися на червоні після фінального поєдинку 9 травня на «Дніпро-Арені». Тому ми додатково попереджаємо обидва клуби про відповідальність за поведінку своїх уболівальників», — сказав після наради координатор робочої групи з підготовки та проведення фіналу Кубку України сезону-2017/2018 Іван Федоренко.