23 квітня 2018 20:05
8

Йожеф САБО: "Динамо" и "Шахтер" уже охотятся за Карраскалем"

Колишній футболіст і тренер «Динамо» Йожеф Сабо поділився своєю думкою про матч киян з «Вересом» та перспективи півзахисника «Карпат» Хорхе Карраскаль.

Про те, що «Динамо» практично наздогнало «Шахтар» у турнірній таблиці: Ну як "практично"? Не практично, тому що там 3 очки різниці, плюс – у Шахтаря краща різниця забитих і пропущених. "Динамівцям" потрібно обіграти Шахтар із рахунком хоча б 6:0. Навряд чи таке станеться – будемо відверті. Тому поки що перевага у команди Фонсеки. Але залишається ще 4 тури. У Динамо наступна гра – важка. Ми знаємо, що кияни не так вже й добре грають у Полтаві. А от Шахтар матиме легку гру в Маріуполі.


Про свої словах про те, що в «Динамо» немає мужиків, які були сказані після поразки киян у матчі з «Вересом»: Ви ж бачите, скільки футболістів не грають. Ми з вами про це й говорили, що потрібно прибрати того, того і того. Хацкевич знайшов свій основний склад і зараз молода команда грає нормально. Зовсім інші центральні захисники, наприклад. Відчувши довіру тренера, команда демонструє хороший футбол, за яким приємно стежити. Шепелєв сидів у запасі – зараз грає. Багато хлопців, які не грали, зараз на провідних ролях.


Про результативність Бесєдіна: Молодець. Просто молодець! Як і Шепелєв. Я ж казав: шкода хлопця, який подавав надії, а потім провалився. Гравець, який сидить у запасі і виходить лише на 10 хвилин, – що він може показати? Під кінець сезону помітно, що в Динамо нарешті є команда.


Про те, що Хорхе Карраскаль - ласий шматочок для серйозних клубів: Так. Вважаю, у Львові він ненадовго. Цей гравець дуже добре підкований у плані техніки. У нього є все, що потрібно для футболу. Він любить грати індивідуально – і робить це майстерно. Разом з тим – це ще й командний гравець. Я навіть не знаю, як іспанці могли його відпустити до Львова. Дуже хороший футболіст і, що найголовніше, він має потенціал для подальшого росту.


Динамо і Шахтарю він би не завадив? Думаю, що так – не завадив би. Більше того, маю підозру, що там вже відбувається полювання за Карраскалем – з боку однієї та іншої команди. Все залежатиме від того, скільки він коштуватиме.

Точку зрения определяет место кормосидения...
А ще зовсім недавно Йо-Йо говорив, що Динамо повинно боротись за срібні медалі. А зараз трохи по-іншому співає...
" А от Шахтар матиме легку гру в Маріуполі." (с) - Це і так всім зрозуміло, Йожефович, що кроти зроблять іще +5 до різниці голів, і шансів у нас практично не буде. Та сама ситуація, коли не все залежить від Динамо. Хоча ще перед початком весняної частини ситуація була в наших руках
Сховати
Tyrant, проахметовские кабинетные крысы сделали +3 очка для кротов, не заметили обнуление карточек кротов перед Мариуполем, да и вообще незаконно допустили ФК Мариуполь к участию в Премьер-Лиге, поскольку у него один и тот же владелец, что и у шахты. В итоге кроты скорее всего станут КАБИНЕТНЫМИ чемпионами Украины!
Сховати
Парамон, "кабинетные чемпионы" - меткое выражение !
Если он окажется в шахте, то это будет провалище.
Севілья не продасть нікому Караскаля, ви що? Вони вміють думати. Він їм самим потрібен.
Караскаля еще должны сначала Карпаты выкупить, а это 2-3 ляма. А уже потом торговать его. Но хотелось бы этого паренька в Динамо...