19 квітня 2018 21:41

Родриго ВАРГАС: "Я ознакомился с историей команды, поэтому могу сказать, что "Карпаты" - клуб с большими традициями"

На відміну від заокеанських новачків «Карпат», які провели з командою міжсезонні збори, Родріго Варгас зовсім нещодавно приєднався до колективу «зелено-білих». Минулого вікенду, у матчі проти «Сталі», болівієць замінив Карраскаля та вперше вийшов на поле у карпатівських барвах. У коментарі для Інформаційного центру ФК «Карпати» Варгас поділився емоціями після дебюту та розповів, що нового дізнався про Львів після екскурсії містом.


«У першу чергу, хочу подякувати за привітання з дебютом. Дуже радий, що зміг вперше вийти на поле, як футболіст «Карпат». З моменту, коли я приїхав до Львова, у кількох іграх я лишався на лавці запасних, але цього разу мені нарешті вдалось вийти на футбольне поле та допомогти команді», – каже Родріго.

«Раніше я ознайомився з історією команди, тому можу сказати, що «Карпати» – клуб з великими традиціями. Також знаю, що у є потужна підтримка. Дуже приємно, що така велика кількість вболівальників приїхала до Києва підтримувати команду. Сподіваюсь, ми й надалі будемо слідувати переможною дорогою та радувати наших фанів».

«Миттєво погодився на пропозицію щодо екскурсії містом. Вона абсолютно відрізняється від того, коли сам прогулюєшся Львовом та розпитуєш перехожих про різні історичні моменти. Львів – місто надзвичайне. Екскурсія дала можливість пізнати не тільки особливості його культури, а також ментальність українського народу», – додав болівієць.