19 квітня 2018 20:55

Аргентинский полузащитник "Карпат": "Архитектура Львова похожа на Буэнос-Айрес"

Після перемоги над «Сталлю» команда отримала два вихідних. Легіонери «Карпат» отримали хорошу нагоду познайомитися із середньовічними місцинами Львова. Хоч Франціско Ді Франко переїхав до столиці Галичини майже рік тому, та часу на спокійну прогулянку, через напружений футбольний графік, не вистачало.


Аргентинський півзахисник «зелено-білих» поділився першими враженнями після екскурсії та зізнався, як йому дається вивчення української мови.

«Екскурсія була цікавою та пізнавальною. Довідався багато нового не тільки про історію Львова, а й цілої України. Архітектура Львова дуже подібна за зовнішнім оздобленням та фасадах будівель до аргентинського Буенос-Айреса», – розповідає віце-капітан «Карпат».

«Можна сказати, що я вже освоївся у цьому місті. Мене стали часто впізнавати на вулицях. Коли просять автограф чи фото, то нікому не відмовляю. Така робота приносить тільки задоволення».

«Що стосується мови, то у спілкуванні з командою не виникає жодних проблем. У нас є перекладачі, які сильно допомагають з цим. Та й самостійно вже можу сказати кілька фраз. Потроху прогресую у вивченні української, хоча це не просто».