19 квітня 2018 12:09

Александр СНИЖКО: "Игроки "Динамо" показали нам наш уровень на данный момент"

Півзахисник СК "Дніпро-1" Олександр Сніжко підвів підсумки півфінального матчу проти "Динамо" (1:4).


– Вважаю, що сьогодні пройшов той сценарій, який був на руку динамівцям. У нас був інший план на гру, і на жаль, нам не вдалося його виконати. Так, ви бачили рівень сил на полі, і як гра складувалася ви також бачили, але ми все одно далеко пройшли, і у нас є привід пишатися, про що вже чимало казали. Хоча, звісно, сумно, вибувати з боротьби після такого шляху.


– Для багатьох гравців команди це перший такий досвід гри проти такої команди. Ось зіграли, які відчуття після матчу?


– Втомилися сильно. Ми побачили рівень футболістів "Динамо". Вони сьогодні трохи розвіяли наші ілюзії навіть після перемог над командами Першої ліги, та "Чорноморцем", який з УПЛ. Показали нам наш рівень на цей час.


– Що сьогодні було найскладнішим?


– Найскладнішим було себе настроїти психологічно, зіграти проти людей, які виступають на європейському рівні і там себе проявляють. Видно, за які помилку нас тут карають, і порівнюєш із Другою лігою, де в таких ситуаціях навіть не доводять момент до удару, а тут карають і гра одразу переходить в інше русло.


– Що головний тренер сказав команді після гри?


– Нас не лаяли, навпаки сказали, що це був досвід. Всі розраховували на диво, пройти цього суперника, але всі розуміють проти кого ми грали. Дмитро Станіславович сказав, що пишається нами, що ми так далеко пройшли.


– Як би там не було, але команда повернула великий футбол у Дніпро і після поразки трибуни вам аплодували.


– Кожен з нас повністю віддавався грі на полі, і думаю, що це не пройшло повз наших вболівальників, тому і була така реакція. Звичайно, хочеться їм подякувати за підтримку і вибачитися, що так склалася гра, коли вже після першого тайму ми програвали 0:3.


– За рахунку 1:3 у команди появилася надія "повернутися в гру"?


– Звичайно, усі дивилися гру "Мілан" -"Ліверпуль", коли англійці зуміли перемогти, програючи після першого тайму 0:3. Була надія, що зіграємо більш дисципліновано, але доволі швидко ми пропустили четвертий гол і після цього вже було важко розраховувати на позитивний результат.