16 квітня 2018 13:31
9

Виктор ГРАЧЕВ: "Играть против "Динамо" вдевятером - дело неблагодарное"

Футбольний експерт Віктор Грачов вважає, що чемпіоном України з футболу у підсумку стане донецький "Шахтар".


"Попри поразку у матчі з "Динамо" - 0:1, я думаю, що в на фініші чемпіонату поздоровлення прийматиме "Шахтар". Просто команда потріпає нерви своїм уболівальникам".


Віктор Олександрович здивований невдалою грою гірників у матчі.

"Хацкевич виставив на матч робочий варіант складу – людей, які звикли відпрацьовувати в обороні й в атаці. В обороні вийшло гарно, в атаці – як завжди. Але цього, як не дивно, виявилося достатньо для перемоги над "Шахтарем".


Грачов каже, що гра йому нагадувала виїзний матч проти "Роми".

"У мене склалося стійке враження, що гра проти "Роми" триває. Просто у "Динамо" виконавці були іншими. Кияни грамотно все перекрили, підстраховували одне одного. Їхня гра в обороні була близькою до ідеальної".


Натомість "Шахтар" розчарував фахівця.

"Донеччани зіграли 16 хвилин. Із 31 по 47 хвилину. Решту матчу це був не той "Шахтар", який ми звикли бачити. Думаю, стався спад форми. Команду можна тримати на пікові два місяці. Виходить якраз із середини лютого по середину квітня".


Віктор Грачов нарікає на несприятливі обставини.

"Шабанов і Бурда повністю виключили з гри Ферейру. Марлос до кінця не залікував травму. А грати проти "Динамо" вдев'ятьох – справа невдячна".
Ой, не кажи, Грицю, гоп, допоки не перестрибнеш... А стосовно визначення Чемпіона за умови однакової кількості пунктів, то, якщо я тільки не помиляюся, в першу чергу береться до уваги не різниця м'ячів, а перевага того чи іншого клубу в очних зустрічах. У нас поки 2 перемоги і 1 нічия. Та і кротам також ще треба до фінішу не втратити пункти. А шкіряний круглий...
Я так понял,что при равенстве очков "золотого" матча не будет,таков регламент. А у кротов на данный момент разница мячей лучше и количество мячей больше, значит Шахтёр таки да, станет чемпионом?
Сховати
Да, золотой матч регламентом увы не предусмотрен. Если кроты не оступятся где-то, то нам надо выиграть 5 матчей где-то с разницей +20...
Сховати
Montreal Canadiens, И не забываем, что еще раз необходимо обыграть Шахтер
Вот нравится мне этот Грачев и его прогнозы. Не, серьезно. И особенно то, что выходило в итоге. Последний его прогноз был о том, что Шахтер сильнее в несколько раз (чуть ли не в топ-десятке Европы находится), Цыганков матч не сможет вытянуть против кротов, а больше некому, значит победа фк допинг не обсуждается...
Ну что же, новый прогноз про не обсуждаемое чемпионство уже накаркано. Буду рад посмеяться еще раз над доморощенным "нострадамусом".
виходить так
якщо ромі програли то це норма тому що це рома
а як динамо грали як рома і виграли так це випадковість
у всьому винне динамо-не позволяли грати шахті у той футбол як попередні 6-7 тури
чудо експерти
Давай, Витя, мочи шлюхтер и дальше ! Я в тебя всегда верил ! Уже можешь искать оправдания, почему шахтер не стал чемпионом ! )))
обычно привыкли играть 13 на 11, поэтому и плачет
Минимум 4 раза плюнул в сторону Динамо - и это после проигранного Шахтой матча. Хотя чего еще ждать от экспертов с "Футболов"...