14 квітня 2018 10:35
1

Сергей КРАВЧЕНКО: "Лучшую игру мы оставим на "Динамо"

Хавбек "Дніпра-1" Сергій Кравченко поділився враженнями від матчу з "Дніпром" (2:1).


– Хороша атмосфера була на грі, було багато вболівальників. Реванш нам вдався, бажали перемоги, і ми її досягли. Другий тайм вийшов у нас не дуже якісний, надіюся, що свою кращу гру ми залишимо на "Динамо". Хоча після перерви у нас було багато моментів, тому потрібно було забивати і другий, і третій гол, а так рахунок тримався 1:0, і це на команду починало тиснути, і повторилася ситуація з "Металістом-1925", коли ми почали приймати неправильні рішення на полі, перестали грати у свій футбол, через схвильованість і боязнь пропустити гол. І все це дійсно переросло у гол в наші ворота, і добре, що ми досить швидко знову забили, виграли матч і продовжуємо впевнено йти на першому місці.


Валерій Городов мотивував Супрягу, а той забив ударом через себе, тож тепер треба теж саме зробити перед "Динамо" (сміється). Якщо чесно, то мені хлопці вже після гри сказали, що він так забив, а на полі - після того, як подав кутовий, - мені здавалося, що він пробив головою, оскільки огляд перекривав захисник. А після того, як хлопці сказали, що Супряга забив через себе, вирішив, що потрібно передивитися повтор. Так що Влад своїм голом приніс нам перемогу, - відзначив Сергій Кравченко в коментарі прес-службі клубу.

Этот навечно обиженный всё оставляет свою лучшую игру. Так никак и нормально и не сыграет, уже лет 5, силы бережет для Динамо.