25 березня 2018 19:37

Руслан Ротань пробежит марафон ради детей-сирот

22 квітня колишній капітан "Дніпра" Руслан Ротань візьме участь у Марафоні Добра. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на Українську біржу благодійності.


"Найважливішим завданням кожної дорослої людини є турбота про своїх дітей, любити їх і давати все найкраще", – так вважає батько п`ятьох дітей, футболіст збірної України Руслан Ротань.


Цього року Руслан познайомився із Центром, в якому проживають дітки, яких вилучили із неблагополучних сімей. В "Місті щасливих дітей" живуть 30 хлопчиків і дівчаток, яким не пощастило трішки менше – їх родичі знехтували обов'язком піклуватися про малечу. Багато з них голодували, жили в жахливих умовах. Є дітки, які страждали від побоїв та дебошів п'яних батьків.


Центр існує завдяки благодійним внескам небайдужих людей, тільки через це дітки отримують якісне харчування, комфортні умови для проживання та розвитку. На сьогодні "Місто щасливих дітей" має одне невирішене питання – придбання транспортного засобу. Так сталося, що без автобуса дуже важко, адже кожного ранку малечу потрібно возити до школи, в лікарню або на оздоровлення.


Руслан Ротань хоче допомогти цим діткам, хоче, щоб їх життя в Центрі було ще більш комфортним, саме тому 22 квітня він бігтиме свій Марафон Добра.