24 березня 2018 21:38
3

Сборная Украины: Цыганков тренируется индивидуально, Бурда покидает команду

Перша половина дня в суботу в розкладі національної команди була присвячена відновленню та відпочинку після вчорашнього товариського матчу проти Саудівської Аравії.

Щоправда, деякі гравці надали перевагу заняттям у тренажерному залі. А от тренери почали аналізувати гру з аравійцями одразу ж після сніданку.


Увечері команда розділилася на дві групи. Гравці, які вийшли вчора у стартовому складі, за винятком Степаненка та Матвієнка, здійснили пробіжку набережною. Згодом у цієї групи було фітнес-заняття, масаж та сауна.


Решта команди провела тренування на вже знайомих їй полях футбольного центру «Марбелья». Після розминки на хлопців чекали тактичні вправи, змінні квадрати, відпрацювання колективних дій в обороні та атаці.

Індивідуально займалися Віктор Циганков та Микита Бурда. У Віктора — незначний забій м'язу стегна, а Микита, на жаль, не встигає повноцінно відновитися до матчу з Японією. Завтра оборонець залишить розташування збірної й повернеться до Києва.


Після тренування в денному розкладі збірної залишилася тільки вечеря.


Завтра синьо-жовті проведуть ранкове тренування, після якого пообідають та виселяться з готелю «Gran Melia Don Pepe». Виліт чартерним рейсом із Малаги до Льєжа призначено на 16.00 за місцевим часом. Переліт триватиме близько 2 годин 45 хвилин.

Вите тоже валить нужно оттуда. Лично для меня тема павелкиной сборной закрыта.
Вот интрига: если Бурда получил травму - поставит ли Хацкевич на следующий матч в чемпионате Хачериди или мы увидим в основе чудо-пару защитников Шабанов - Самбрано?
а что с Бурдой? от чего восстановится?