22 березня 2018 16:14
9

Леонид КУЧУК: "Если кому-то кажется, что "Шахтер" далеко ушел от "Динамо", то я так не считаю"

Білоруський тренер, який свого часу очолював київський Арсенал та Сталь з Кам’янського, пильно стежить за українським футболом. Під час веб-конференції на FootballHub Леонід Кучук прокоментував останні події з світу українського футболу і, зокрема, матч Динамо – Лаціо.


Про матч Динамо – Лаціо: Аналізував для себе, як діяла атака Динамо в матчі з Лаціо. Вийшло, що Динамо в матчі з Лаціо атакувало всього 4 хвилини.

Про рівень Шахтаря і Динамо: Київське Динамо все одно залишається київським Динамо і якщо комусь здається, що Шахтар далеко пішов, то я так не рахую. Суперницьво цих двох клубів буде продовжуватися завжди!
Нынешний Шахтёр явно сильнее нынешнего Динамо, давайте смотреть правде в глаза. И наше противостояние с итальянскими клубами это чётко показало.
mister Jambo, я также считаю, что это иждеальный тренер. Кстати очень любит Киев.
mister Jambo, я также считаю, что это иждеальный тренер. Кстати очень люлит Киев.
"Динамо в матчі з Лаціо атакувало всього 4 хвилини" Это говорит о том, что в ДК напрочь отсутствует средняя линия.
Кучук: "...я так не рахую".
Наверняка, Кучук высказался по-русски: "...я так не считаю".
Если перевести на украинский, то получится "...я так не вважю".
Сховати
Тут претензія до футболхабу, хоча вони намагаються бути україномовними на відміну від Динамоманії, яка не проявляє ніякого бажання в цьому питанні.
Різниця в тому, що в шахтьора так нагло не відбирають очки, як в Динамо. І суддівство.
Разница в 4% брака в среднем по сезону (Шахтер играет на 19%, Динамо на 23%) - это много. Это примерно разница между Динамо и Металлистом времен Семина и разница в стоимости составов миллионов в 80. ИМХО.
Моя мрія побачити його головним тренером Динамо. Але мабуть так мрією і залишиться...