15 березня 2018 10:06

Официально: "Зирка" подписала Бангура и Гафаити

У складі кропивницької «Зірки» поповнення. Гравцем команди став центральний захисник Адель Гафаіті Мохамед Нурредін. Адель народився 16 липня 1994 року в місті Нантер у Франції.

Новачок грав у юнацьких командах французького «Нансі», а в 2011 році перейшов у шотландський «Рейнджерс», де також виступав у юнацькому колективі. Улітку 2012 року Адель переїхав до Англії, в клуб «Норвіч Сіті», в якому грав за команду U-23. Згодом, тренувався разом з першою командою, але жодної гри за неї так і не провів.

У січні 2014 року був відданий в оренду в англійський «Олдем Атлеті». Після оренди повернувся назад в «Норвіч», звідки перебрався в алжирський «Оран». Минулого року перебрався до французького «Олімпіка» з міста Нуазі-ле-Сек, а останнім клубом гравця була «Тулуза Родео».


Окрім того, Адель провів декілька ігор за збірну Алжиру (U-20).


Ще одним новачком «Зірки» став французький 24-річний півзахисник Момар Бангура. Він народився 24 лютого 1994 року в столиці Сенегалу, місті Дакар.

У шість років він приєднався до французької команди «Сент-Маргеріт», а через рік перейшов у молодіжну академію «Марселя». У 2012 році Момар зіграв два матчі за першу команду «Марселя», але в наступних трьох сезон виступав за дублюючу команду у п’ятому за рівнем дивізіоні Франції. Улітку 2015 року перейшов у клуб англійської ліги 1 «Свіндон Таун». Там Бангура зіграв один матч у чемпіонаті та один матч у Кубку Футбольної ліги.


У команді Момар Бангура виступатиме під 94-м номером.