13 березня 2018 18:05

"Динамо" U-15 примет участие в Ateitis Cup-2018, который пройдет в Литве

З 16 по 18 березня у столиці Литви Вільнюсі відбудеться щорічний міжнародний футбольний турнір Ateitis Cup серед команд U-15 (футболісти 2003 року народження).

На ньому буде представлене і київське «Динамо» командою під керівництвом тренерів Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського.

У змаганнях цієї вікової категорії візьмуть участь 10 команд з різних країн, поділених на дві групи по 5 у кожній. «Динамо» потрапило до групи «В» разом із литовським «Паневежіо», естонським клубом «Кейла» (Таллін) та білоруськими «Динамо» (Брест) і БАТЕ (Борисов).

Серед інших команд-учасниць – господарі, литовський ФМ «Атейтіс», швейцарський «Лугано», польський «Талант», латвійський ФК «Лієпая» та білоруська СДЮСШОР «Динамо» - 3.

За регламентом у фіналі зіграють команди, що посіли у своїх групах перші сходинки, у поєдинку за 3-тє місце – ті, хто став другими, за 5-те – володарі третьої сходинки і т.д. Поєдинки групового етапу відбудуться 16-го та 17-го лютого, а вирішальні зустрічі - 18-го.

Нагадаємо, що у лютому у турнірі Ateitis Cup брала участь команда «Динамо» U-14 (гравці 2004 року народження). Підопічні Андрія Фартушняка та Олександра Стужука стали переможцями турніру.