12 березня 2018 14:55

Андрей ПОЛУНИН: "В ситуации с Гармашем и Хачериди я на стороне главного тренера"

Екс-півзахисник «Дніпра», «Карпат» та збірної України Андрій Полунін поділився своїми думками про Беньяміна Вербича та про ситуацію з Гармашем і Хачеріді.


Про Вербича: Він – дуже симпатичний гравець. Сміливо бере гру на себе, нестандартно обігрує. Додати б у завершенні атак. Вербіч мав хороші шанси у грі з Вересом, але поспішав із рішенням. Тим не менше, це – кваліфікований гравець. Принаймні у чемпіонаті України його гра помітно виділяється.


Про Гармаша і Хачеріді: Я на боці головного тренера. Чому? Та тому що тренер найкраще знає ситуацію зсередини – хто готовий, а хто ні. Зокрема – психологічно. Гармаш не гратиме у матчі-відповіді проти Лаціо, тому Хацкевич відштовхувався ще й від цього – готував команду до вирішального матчу з італійцями.


Про слова Віктора Леоненка на адресу Гармаша: Не потрібно нікого вбивати. Є більш цивілізовані методи. Хацкевич не дав Гармашу зіграти – от і все. А він нехай думає. Якщо команда й надалі демонструватиме хорошу гру і результати без Гармаша та Хачеріді – це вже їхні проблеми. У 60-х роках багато провідних футболістів Динамо поїхали виступати за збірну СРСР на чемпіонаті світу. За цей час встигли себе проявити такі молоді гравці як Мунтян, і забронювали за собою місце в основному складі, згодом здобули для Києва Кубок кубків. Зміна поколінь – звичний процес. Гратимуть ті, хто хоче грати, і хто досягатиме результатів відповідно до критеріїв головного тренера.


Олег Бабій