24 лютого 2018 13:01

Ateitis Cup. "Динамо" U-14 громит "Флору" 7:0 и выходит в полуфинал

У столиці Литви – Вільнюсі – розпал міжнародного футбольного турніру Ateitis Cup.


Вийшовши з групи з першого місця, команда «Динамо» U-14 під керівництвом Андрія Фартушняка та Олександра Стужука у стадії плей-оф зустрілася із естонською «Флорою», яка посіла у своїй групі «D» другу сходинку.


«Динамо» зперших хвилин заволоділо ініціативою та перевело гру на половину поля супеника. Та, незважаючи на тиск поблизу воріт естонців, який чинила наша команда, багато комбінуючи, до небезпечних ударів справа не доходила. Можна згадати хіба що «постріл» Царенка повз стійку.


Та вже через пару хвилин Давлатов здорово пройшов по флангу, обіграв суперника та зробив передачу на Поліщука, який вдало її замкнув, вивівши свою команду вперед. Починання партнера продовжив Ганжола, який чудовим ударом завершив атаку, розіграну в один дотик. До речі, Владислав сьогодні відзначає День народження. До великого рахунок довів Горбач, який опинився першим на добиванні після того, як Царенко влучив у поперечину та м’яч відскочив від неї в поле. Ігор же через хвилину і продовжив розгром, у падінні переправивши у сітку м’яч, що низько летів. А зовсім скоро той таки Горбач оформив хет-трик, перекинувши воротаря ударом із меж штрафного майданчика.


У другому таймі кияни продовжували володіти перевагою та регулярно загрожували воротам «Флори». До певного часу з ударами наших гравців справлялися захисники, але згодом Бенедюк здорово пройшов по правому флангу, зберіг м’яч у боротьбі із захисником та виконав чудову прострільну передачу, яку майстерно замкнув Титаренко. Ще через хвилину Максим записав на свій рахунок дубль, а автором восьмого м’яча на останній хвилині міг стати Бенедюк, який добив м’яч у сітку після рикошету, але у тому моменті арбітр зафіксував офсайд, щоправда, спочатку гол таки зарахували, а потім відмінили.


Таким чином, наша команда вийшла до півфіналу, де зустрінеться із переможцем пари «Арсенал» (Київ) – «Торіно» (Італія). Матч відбудеться сьогодні ввечері, початок о 20.50.


Ateitis Cup. Плей-оф


«Динамо» (Київ) U-14 – «Флора» (Естонія) U-14 – 7:0 (5:0)


«Динамо» U-14: 23. Кочерга, 9. Бенедюк, 7. Філатов, 16. Чубатий, 2. Єременко, 8. Александров (18. Мельниченко, 21), 4. Ганжола (8. Александров, 30), 5. Царенко (50. Березинець, 25), 17. Поліщук (6. Анікєєв, 27), 3. Давлатов (14. Титаренко, 24), 11. Горбач (3. Давлатов, 33).


Голи: Поліщук (7), Ганжола (9), Горбач (12, 13, 18), Титаренко (29, 31).