23 лютого 2018 21:23

Владислав ЕРЕМЕНКО: "Стараемся сразу добиваться результата"

Захисник «Динамо» U-14 Владислав Єременко, який відзначився з пенальті в матчі з командою «Калев» (Естонія), поділився враженням про перший ігровий день на турнірі Ateitis Cup:


- Тренери кажуть нам, що не ми повинні підлаштовуватися під суперників, а вони - під нас. Вийшли на першу гру, відчули поле, звикли до нього і до іншого м'яча, тож спочатку було важкувато. Слід відразу забезпечувати комфортну перевагу, робити результат, щоб після перерви було легше, адже тайм триває всього 20 хвилин. Тому намагаємося забити в першій половині зустрічі і якомога раніше.

Перший тайм гри з «Динамо» (Брест) нам не дуже добре вдався. У перерві тренери вказали на помилки і сказали, що виправити: щоб ми не отримували м'яч за спину, щоб при закиданні страхували крайні захисники, щоб більше не було таких ситуацій, коли ми пропустили два м'ячі. Думаю, ми з цим впоралися.


Пенальті? До тих пір, поки не промахнусь, я штатний пенальтист команди (посміхається). Секрет виконання одинадцятиметрових ударів є, але я видавати його не буду.

Завтра у нас матч вже не так рано, думаю виспимося. Вже увійшли в ритм, звикли до поля, м'ячів, сподіваюся, все буде добре.

На цьому турнірі майже всі сильні команди, мені сподобалося «Торіно». Завтра зіграємо з «Арсеналом-2» або ФК «Мінськ» - обох цих суперників ми знаємо. З «Арсеналом» часто перетинаємося в Києві, в їх складі є хлопці, які раніше були у нас. А з білорусами зустрічалися на попередніх турнірах.