15 лютого 2018 10:44
11

Жена Морозюка: "Когда познакомилась с Колей, то у меня реально был комплекс неполноценности, я никогда не видела мужика с таким количеством вещей"

Жена полузащитника «Динамо» Николая Морозюка Ирина рассказала о том, как ее муж сам перешивает бутсы и любит ходить по магазинам.


О том, как Морозюк сам себе бутсы перешивает: Він робить з бутс шкарпетки. Здається, він купив собі 100 тисяч пар бутс. Вдів раз – і знову купує інші. Незручно. Коли починає переробляти, то вириває підошву, кожну ниточку виймає. Вивертає навиворіт. Вириває з носка підошву. Сідає – і раз на місяць робить бутси. Вони рвуться дуже часто.


Він у мене ще й перукар. Коноплянка вже пересвідчився. Нашого сина теж вже стриг. Я йому кажу, щоб відкривав барбершоп і стриг віп-клієнтів. Уявіть собі: «зачіска від Миколи Морозюка».

О том, как Морозюк любит шоппинг: Важко навіть уявити, як Коля любить шопінг. У нас стільки його речей, що ніде складати. Коли познайомилась з ним, у мене реально був комплекс неповноцінності, бо я ніколи не бачила мужика з такою кількістю речей.

У нього стільки речей, що він може у них до кінця життя ходити, а потім продати і нормально на ті гроші прожити.

Також чоловік любить грати у Counter Strike. Він спеціально купив собі ноутбук і геймерську мишку.Смішно, коли Коля грає і по мікрофону з цими малолєтками переговорює англійською.

Таких чоловіків, як Коля, у футболі майже немає. У молодих футболістів зараз багато піжонства. Хоча багато дівчат мріють про чоловіка – футболіста. Але це не про мене. Я взагалі мало що про них знала до зустрічі зі своїм коханням.


Роман Бебех

Да, тут действительно тот случай, когда: - "молчи, дура, и за умную сойдешь !"(с). Интеллектом ее природа не обидела, в смысле его наличием... (((
Редкая колхозница.
Жінки... вони думають що вихвалятись тисячами непотрібних речей це досі модно... особливо на фоні війни.. Може благодійністю займіться чи чимось таким а то в нас тут не Дубаї! Розкішне життя не завжди сприймається з позитивними емоціями(
Це дуже й дуже нецікаво.
...видимо многих видела до Коли...
Да, приумножилось новостей про Колю. Такое ощущение что она редактором на Динамомании работает)))))
Ну и накой палить колины забубоны на весь мир.Неадекватная она какая то.Лучше б молча держала рот на уровне чего то там,ну она в курсе
Дал бы ей Никола букварь почитать, что-ли...
Что это было?
Сховати
Не сюда, прощу прощение, в другую статью о его жене, там какой-то неконтролируемый поток сознания
Сховати
dmitrydvk, ... бессознательного...)