15 лютого 2018 10:40
4

Ирина МОРОЗЮК: "Зову Колю спать, а он говорит: "Ты "Шахтеру" забивала?"

Жена полузащитника «Динамо» Николая Морозюка Ирина рассказала о своем скандальном высказывании в адрес болельщиков и о самом памятном матче.

О своем скандальном высказывании «Открывайте свои рты на уровне ширинки» после критики Морозюка со стороны болельщиков: Колю почали жорстко обливати брудом за помилку. Є футболісти, які після поразок не сильно переживають, а мій – навпаки.Після програних матчів на ньому немає лиця, у нас вдома траур. І не важливо – офіційний чи товариський матч. Приходить додому і може до ранку сидіти на канапі в спортивному костюмі перед телевізором і 100 разів передивлятись матч і свою гру.

Я дуже переймалась його станом. Не розуміла, як реагувати. Говорити з ним в такій ситуації нереально. Він мовчить і говорить по два слова: «Все добре». В інстаграмі почали писати образи. Я була після родів, ще на гормонах, і визвірилась. Ніколи не розуміла, як фанати можуть так жорстко обливати брудом футболістів. Вони писали: «дно», «г#мно», «інвалід», «щоб ти здох».


Спочатку я переймалась тією ситуацією, а тепер бачу в тому свій прикол. Я не така, як інші дружини футболістів. Інші себе поводять спокійніше і тихіше. А я люблю бути сама собою. Тому моєму Колі цікаво зі мною.

О том, какой футбольный матч никогда не забудется: Коли Коля віддав три гольових передачі з «Олександрією». У пресі говорять – три, але насправді чотири. Настрій був такий, що двері ногами після матчу відкривав.

Другий матч – у Донецьку. Коля каже так, що не ясно – серйозно чи жартує. У матчі за «Металург» забив «Шахтарю», команда виграла. Він довго казав: «Чуєш, ти хто такий? Ти «Шахтарю» забивав?» А потім ми прийшли додому, залишились вдвох, я кликала спати, а він каже: «Ти «Шахтарю» забивала?»


Роман Бебех

Нормальная семья, живут со своими приколами! Так и надо.
це навіть не порно, це садо - мазо...
А у Коли то оказывается звездная болезнь очень легко просыпается.
"...гребанный Экибастуз!!!..."