13 лютого 2018 18:38
1

"Карпаты": Дыминский пообещал, что у команды не будет проблем с финансами

Ранкове тренування «зелено-білих» розпочалося зустріччю команди із Почесним президентом ФК «Карпати» Петром Димінським. Зібравши увесь колектив, Петро Петрович нагадав гравцям та тренерам про обіцянки, які були надані уболівальникам перед стартом сезону. Президент наголосив, що команда має борг перед своїми прихильниками, однак, висловив надію, що уже навесні «Карпати» зможуть поєднати красиву гру з результатом, відповідно, повернути уболівальників на трибуни. Саме таким є головне завдання «зелено-білих».


Посприяти виконанням цих завдань має якісна та спланована підготовка команди на зборах в Туреччині. Петро Димінський звернувся до клубних вихованців, висловивши сподівання, що вони вже найближчим часом зможуть взяти на себе лідерські якості та відповідальність, а також до ветеранів, які мають підтримати молодших партнерів.

Також Президент підтримав тренерський штаб, наголосивши, що саме від їхнього рішення та бачення залежатиме доля кожного гравця. У свою чергу, команда не матиме проблем із фінансуванням, зокрема найближчим часом керівництво опрацює систему преміального стимулювання.
А команда запевнила Димінського, що його в Україні не притягнуть до кримінальної відповідальності...