12 лютого 2018 13:53
1

Главный редактор "Динамомании" о возвращении Бойко: "Главный минус Дениса - дефицит игровой практики"

В київському "Динамо" поповнення на воротарській позиції. До команди повертається Денис Бойко, який до завершення сезону 2017/2018 виступатиме за "біло-синіх" на правах оренди. Відповідної домовленості кияни досягли зі стамбульським "Бешикташем", який володіє правами на футболіста.


Денис Бойко є вихованцем "Динамо". За основну команду киян виступав з 2005 по 2014 рік. Потім перейшов до "Дніпра", з яким у 2015 році дійшов до фіналу Ліги Європи.


В тому ж році голкіпер перейшов до турецького "Бешикташу", але не зміг закріпитися в основі, зігравши лише 5 матчів. У минулому сезоні Бойко виступав на правах оренди за іспанську "Малагу", де також зіграв 5 ігор. Останнім часом тренувався з молодіжною командою турків.


"Головний мінус Бойка – дефіцит ігрової практики, - коментує трансфер голкіпера головний редактор порталу "Динамоманія" Євген Сідаш. – Але на його боці досвід, в тому числі виступів за збірну. Може швидко зігратися з футболістами, які були його партнерами раніше, зокрема - Хачеріді. Бойко - вихованець "Динамо", йому не потрібен довгий процес адаптації в клубі. Інша річ – чи буде він взагалі задіяний у найближчих матчах, адже до старту сезону обмаль часу, за який нереально набрати потрібні кондиції. Скоріш за все, цей крок більше зроблений для того, щоб посилити конкуренцію, змусити тих, хто зараз є ще більше працювати над собою".

Принаймні вчора виглядав дуже впевнено.