3 лютого 2018 14:11

"Динамо" U-19 одержало первую победу в Зимнем Кубке ДЮФЛУ

Розпочався перший етап щорічного дитячо-юнацького турніру Зимовий Кубок ДЮФЛ серед футболістів вікової категорії U-19.

У групі «Київ» змагається динамівська команда під керівництвом Ігора Костюка (тренери Андрій Анненков та Віталій Косовський). 3-го лютого наші хлопці провели перший матч проти київського «Атлета» та впевнено перемогли 4:1. Відзначимо, що у поєдинку також брали участь футболісти 2001-го року народження. Ігри цієї вікової групи тривають два тайми по 45 хвилин.

Вийти вперед динамівцям вдалося за хвилину до свистка на перерву, коли суперники збили Сухоручка у власному штрафному майданчику, а пенальті чітко реалізував Сорокін. Відзначимо, що Станіслав записав на свійрахунок дубль, реалізувавши ще один одинадцятиметровий удар наприкінці зустрічі, призначений за гру рукою у штрафному майданчику «Атлета». До цього суперники ще відзначилися автоголом на початку другого тайму, а згодом забитим м’ячем відзначився Максим Духан, який якраз сьогодні відзначає свій День народження. Динамівець скористався фланговою подачею та головою із меж штрафного майданчика відправив м’яч у ворота. Усе, що зумів зробити «Атлет» - це змусити динамівців помилитися у моменті, коли захисник Крістіан Біловар зрізав м’яч у власні ворота.

- Першим таймом ми залишилися незадоволені, тому що не вистачало швидкості під час завершення атак та повільним був контроль м’яча, - зазначив після гри тренер Андрій Анненков. – У перерві зробили поправки, і другий тайм зіграли більш-менш добре. Але в обох половинах зустрічі реалізація моментів залишала бажати кращого.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група «Київ». 1-й тур

«Динамо» U-19 - «Атлет» - 4:1 (1:0)

«Динамо» U-19: Самойленко, Дмитрук (Білик, 46), Буценко (Хондак, 46), Мельник (Біловар, 55), Мельничук, Михайленко (Мільченко, 60), Ісаєнко, Сорокін, Духан, Мащенко (Єфименко, 65), Сухоручко (Дероган, 70).

Голи: Сорокін (45, з пен., 82, з пен.), автогол (49), Духан (58) – Біловар (61, автогол).

Нагадаємо, свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛУ «Динамо» U-19 проведе у вівторок, 6-го лютого, проти київської ДЮСШ-15. Початок зустрічі об 11.00.