3 лютого 2018 09:56

"Динамо": две тренировки, контроль мяча и травма Буяльского

На другий день завершального етапу підготовки до поновлення сезону на динамівців чекало два повноцінних тренування.


Зранку, розім’явшись під керівництвом тренера з фізпідготовки, футболісти перейшли до ігрових вправ. Поділившись на дві команди, основний акцент було зроблено на контролі м’яча – спочатку без протидії збоку суперника, а потім з активним пресингом по всіх ділянках поля – з активними підказками головного тренера та його асистентів.

Завершилося же заняття виходами три атакуючих гравці на двох захисників із завершальним ударом по воротах.

Вечірнє тренування було повністю присвячене роботі з м’ячами. Зокрема, футболісти відпрацьовували точність пасів, а також вихід із оборони в атаку після розіграшу стандартних положень.

Збоку за діями своїх партнерів спостерігав Віталій Буяльський. На ранковому занятті він відчув проблеми з попереково-крижовим відділом, але проведена в одній із лікарень Марбельї магнітно-резонансна терапія не виявила особливих проблем. Завтрашній день Віталій ще відпочиватиме, а з неділі вже приступить до бігової роботи.

Завтра на динамівців чекає перший спаринг на другому зборі. Суперник – учасник 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА нинішнього сезону, шведський «Естерсунд». Поєдинок відбудеться на міському стадіоні Марбельї, початок – о 16:30 за місцевим часом (17:30 за Києвом).