1 лютого 2018 11:07

Артем Довбык будет покорять скандинавов

Артем Довбик поповнив ряди #Legioneros. Українець підписав контракт із данським Мідтьюландом. Екс-нападник Дніпра в статусі вільного агента приєднався до одного із лідерів чемпіонату Данії. Контракт Довбика з Дніпром закінчився наприкінці 2017-го року.


Нападник вже приєднався до команди, яка перебуває на зборах в ОАЕ. Артем був покликаний замінити основоного форварда Мідтьюланда Александра Сорлота, який в останні дні трансферного вікна перейшов до аннглійського Кристал Пелес. Довбик уклав угоду із данським клубом в день трансферного дедлайну попри те, що був за крок від перехорду у французький Ланс.


Тренерський штаб данців схвально відгукується про українського новачка.


- Ми дуже раді, що цим трансфером надали поштовху команді. Артем має достатньо майстерності, щоб скласти гідну конкуренцію в команді. Наші скаути активно стежать за українським чемпіонатом. Ми впродовж минулого року слідкували за Довбиком, – резюмував спортивний директор Свен Граверсен.


Про серйозний потенціал Довбика говорить і головний тренер Мідтьюланда. Наставник додає, що Артем є дуже фізично сильним футболістом, володіє гарною технікою та є хорошим фінішером.