30 січня 2018 11:30

Орест ЛЕБЕДЕНКО: "Я повторил промах Коноплянки"

У прем’єрному матчі на турецьких зборах «леви» впевнено переграли азербайджанську «Кешлю». Гра лишила по собі лиш позитивні враження та два красиві забиті м’ячі від Худоб’яка та Шведа. Зокрема, красень-гол міг записати до свого активу Орест Лебеденко, який здійснив прорив із власного штрафного до воріт суперника, але на завершальний удар просто забракло сил. В інтерв’ю Інформаційному центру ФК «Карпати» Лебеденко підсумував першу перемогу на зборах та розповів про атмосферу в команді.


«Після перших днів тренувань хлопці «травили», мовляв, дзвони до журналістів і записуй спростування свого інтерв’ю, кажи, що більше не любиш збори (сміється). Особливо «діставалось» мені після тяжких тренувань. Але, загалом, атмосфера в команді дуже хороша, намагаємося підходити до занять із добрим настроєм», – каже Орест.


«У грі тренери просили зробити акцент на швидкісному переходу із оборони в напад, і навпаки. Думаю, в деяких епізодах у нас це виходило. Вдавалось далеко не все, але цьому є обґрунтована причина – грали на фоні великих фізичних навантажень».


«Ми вийшли настільки зарядженими на матч, що навіть не помічали постійну брудну гру зі сторони «Кешлі». Можливо, в Азербайджані жорсткий чемпіонат, але той факт, що вони не встигали за нами, відкидати теж не можна».


«Момент, коли я мав забивати дуже схожий на нещодавній епізод у матчі «Штутгарт» – «Шальке», де Коноплянка з кількох метрів не зміг поцілити у ворота. Він так само біг зі свого штрафного, а по кінці просто не вистачило сил для завершення удару. Я просто неправильно поставив ногу і м’яч пролетів вище».

«Після матчу тренери сказали, що ми ніби на мотоциклах виїхали на поле. Також подякували за роботу і по їхніх обличчях було видно, що вони задоволені нашою грою», – резюмував Лебеденко.