26 січня 2018 20:00
3

"Динамо" - "Осиек" 3:2. Отчет о матче

У п'ятницю, 26 січня, київське «Динамо» провело свій четвертий матч на тренувальному зборі в Іспанії. Цього разу суперником нашої команди став хорватський клуб «Осієк» з однойменного міста.


Вже на першій хвилині гри «Осієк» провів першу атаку, заробив кутовий, після виконання якого на другій хвилині м'яч потрапив у ворота київського «Динамо». Відкрити рахунок у матчі хорватській команді допоміг новий гравець «Динамо» Беньямін Вербич, зрізавши м'яч у власні ворота.


На восьмій хвилині наша команда зрівняла рахунок! Дмитро Хльобас вразив ворота «Осієка» після навісу Євгенія Смирного. А на 14-й хвилині Владислав Алексєєв після передачі Віталія Миколенка з лівого флангу зробив рахунок 2:1 на користь «Динамо».


На 19-й хвилині Беньямін Вербич продемонстрував свої навички обігрування суперників у їхньому штрафному майданчику, зробив передачу в точку, з якої вигідно було б пробивати по воротах, але партнера по команді там не опинилося.


У середині першого тайму Дмитро Хльобас був близьким до того, аби забити третій для «Динамо» м'яч у грі, але не зміг - із близької відстані пробив набагато вище воріт.


На 29-й хвилині хорвати пробили по воротах «Динамо» з далекої відстані - Володимир Маханьков парирував удар. Останні 10 хвилин першого тайму хорвати намагалися відігратися, проте їм не вдалося це зробити.


На другий тайм замість Беньяміна Вербича вийшов Денис Гармаш. А Володимира Маханькова замінив Артур Рудько.


На 54-й хвилині Дмитро Хльобас оформив дубль! Через декілька хвилин він міг зробити хет-трик, але вирішив сам не пробивати - і віддав пас на Смирного, але той знаходився в офсайді. Владислав Алексєєв на 66-й хвилині обіграв суперників та пробив по воротах «Осієка», але влучив у штангу!


На 78-й хвилині «Осієк» зменшив відставання - м'яч забив Габріель Бобан.


На останніх хвилинах поєдинку кияни мали ще змогу забити, але голкіпер суперника врятував свою команду. Гра закінчилася перемогою «Динамо» із рахунком 3:2.


Останній контрольний матч на першому тренувальному зборі в Іспанії кияни проведуть у суботу, 27 січня, проти ЦСКА (Софія, Болгарія).


Перший тренувальний збір - 2018. Четвертий матч


«Динамо» - «Осієк» - 3:2 (2:1)


«Динамо»: Володимир Маханьков (Артур Рудько, 46), Віталій Миколенко, Томаш Кендзьора (Микола Морозюк, 70), Микита Бурда (Артем Шабанов, 70), Євгеній Смирний (Володимир Шепелєв, 66), Микола Шапаренко, Ахмед Алібеков, Беньямін Вербич (Денис Гармаш, 46), Руслан Ротань (Олег Гусєв, 66), Владислав Алексєєв, Дмитро Хльобас.


«Осієк»: Марко Маленіца, Борна Барішич, Матео Барач, Нікола Ямбор, Габріель Бобан, Петер Бочка, Роберт Мудражія, Міл Шкоріч, Ален Гргіч, Мірко Маріч, Харіс Хайрадінович.


Голи: Дмитро Хльобас (8, 54), Владислав Алексєєв (13) - Беньямін Вербич (2, автогол), Габріель Бобан (78).

А это не тот Осиек, за который Лёпа бегал? Или он уже не играет там? Вроде в прошлом сезоне был лучшим в команде.
Сховати
Vales13, тот, травма у него.
Сховати
Евгений Сидаш, Спасибо за ответ.