25 січня 2018 12:07
2

"Верес" обвинил канал "Футбол 1" в распространении фейка

На ресурсах телеканалу «Футбол 1» було оприлюднено інформацію про те, що Юрія Вірта було звільнено з посади головного тренера Народного клубу «Верес» через нібито підозри у нечесній грі. В інформації міститься посилання про те, що нібито керівництво клубу має такі підозри щодо матчу УПЛ «Верес» - «Карпати». У матеріалі сказано, що телеканал «Футбол 1» має в своєму розпорядженні таку інформацію.


Народний клуб «Верес» вимагає повідомити та оприлюднити джерела такої інформації та навести докази. В іншому випадку ми вимагаємо спростувати поширену інформацію на ресурсах телеканалу «Футбол 1».


Нагадаємо, як повідомляла раніше інформаційна служба НК «Верес», у керівництва Народного клубу немає ніяких підозр, чи претензій щодо нечесної гри до екс-наставника «Вереса» Юрія Вірта. Поширена вами інформація шкодить репутації Народного клубу «Верес» та особисто репутації Юрія Миколайовича Вірта.


Нагадаємо, що Народний клуб «Верес» - це більш як п’ять тисяч членів клубу, десятки тисяч уболівальників. Ми вважаємо безвідповідальним поширювати бездоказову інформацію, яка більше нагадує «фейк».


Канала Футбол нет, это фейк канала Таблетка крота
Канал "Футбол"?? Фейк?? Та быть такого не может