11 січня 2018 15:05

Олег СМАЛИЙЧУК: "В "Карпатах" не останется ни одного равнодушного игрока"

У середу львівські «Карпати» вийшли з відпустки і почали готуватися до весняної частини чемпіонату. Із яким настроєм «леви» приступили до роботи розповів віце-президент клубу Олег Смалійчук.


«Звісно, була серйозна розмова з гравцями. З відпустки усі ми вийшли на позитиві, із добрим настроєм та свіжими амбіціями. Завдання, яке я озвучив перед командою, наступне – повернути людей на стадіон, а також видовищною грою змити той негативний імідж, яким ми покрили себе літом та восени. Переконаний – ми будемо грати в атакувальний футбол омолодженим складом».


«Як відомо, у нас відбулися зміни. Залишили команду Гладкий і Ксьонз, яким я хочу подякувати за багаторічну роботу в «Карпатах» та побажати прогресу у їхній кар’єрі. Щодо нових трансферів, то селекційний відділ працює. Серед потенційних карпатівців є чимало як українських гравців, так і легіонерів. Але значних змін чекати не варто. Якщо будуть підсилення, то одиничні, точкові.


«Повернення гравців з оренди? Ми працюємо з «Рухом». Зараз переглядаємо хлопців, а що буде далі – залишаться вони тут чи вернуться у Винники – то вже як тренери вирішать. До Туреччини полетить максимум 22 виконавці».


«Трансферний бан? У мене проблема лежить не в цій площині, а в тому, як підібрати гравців, які влаштують тренерів і найголовніше – внесуть в командну гру якість і конкуренцію. Хороший гравець розуміє свій рівень і тому в перші тижні трансферного вікна чекає дзвінка від умовної «Барселони». Але «Барселона» не гумова, тому ми просто набрались терпіння і чекаємо, коли трансферне вікно в Європі зачинятиметься. У нас же вікно зачиняється на початку березня. Тож можу запевнити, що до цього часу у команді будуть якісні підсилення, а також не залишиться нікого, хто був би байдужим до «Карпат» – підсумував Олег Смалійчук.