22 грудня 2017 17:36
4

Александр ХАЦКЕВИЧ: "В следующем году мы ставим задачу завоевать трофеи во всех турнирах, в которых мы участвуем"

Вручивши подарунки дітям, постраждалим від аварії на Чорнобильській АЕС, наставник «Динамо» Олександр Хацкевич поспілкувався з журналістами:

- Я вже бував в цьому залі на подібних заходах, і дуже радий тому, що багатьох дітей я упізнав. Здорово, що вони, а також їхні батьки продовжують отримувати позитивні емоції від життя і від наших зустрічей, спілкування з різними поколіннями футболістів. Бачачи очі дітей, які горять та наповнені радістю, розумію, що для них це, дійсно, ціла подія, особливо, перед новорічними святами. А для нас - натхнення, тому що ми живемо заради дітей. Дай Бог, щоб вони були здорові, і щасливі, а в їх житті було побільше таких радісних моментів.

- У вас вже святковий настрій? Як готуєтеся до Нового року і Різдва?

- Звичайно, святковий, я ж така сама людина, як і всі. Що стосується відпустки, то це футболісти відпочивають, а я поки що в Києві. Такі зустрічі з дітьми, як сьогодні, також є для мене відпочинком. Під час кар'єри футболіста, часу для рекреації було більше. Зараз є робота, але вона приємна.

- Чого бажаєте собі, клубу, команді та вболівальникам у новому році? Які ваші особисті плани на майбутнє?

- Ми продовжуємо боротися на всіх фронтах. Цей рік ми завершили досить непогано, а у наступному хочеться побажати нашій команді завоювати трофеї у всіх турнірах, де ми беремо участь - саме таке завдання ми і ставимо. Це головне побажання. Є мрія, є мета, і потрібно до неї йти. Звичайно, для цього нам знадобиться допомога уболівальників, без них - важко. Бажаю їм продовжувати нас підтримувати і любити, а ми постараємося вас не засмучувати. Дай Бог, щоб нас ставало дедалі більше.

- Як Новий рік прийнято відзначати у вашій родині? Вам доводилося переодягатися в Діда Мороза, щоб привітати своїх дітей?

- Моя дружина - випускниця Інституту культури, тож вона - і Дід Мороз, і Снігуронька в одній особі (посміхається). А зі свого дитинства пам'ятаю, як ми раділи цукеркам і запаху мандарин. Втім, і зараз ті ж асоціації. На Новий рік покладаю нові надії і мрії.

- Що вам найбільше запам'яталося в минулому році з життя клубу?

- Безумовно, це 90-річчя «Динамо». Просто божевільна історія. Я, як тренер і колишній футболіст, відчуваю дуже яскраві емоції від того, що мені пощастило грати в цій команді і знаходиться в цьому клубі. Дай Бог, щоб «Динамо» відзначило столітній і двохсотлітній ювілеї. Упевнений, що так і буде, адже команду дуже люблять і в Києві, і в Україні, в цілому.

)) У тебя тоже один минус- поставим плюс))
Один минус! Кто бы это мог быть... Саня это ты?))
Сховати
SeReGa, не забывай, что много кто читает Динамоманию)) И жёны Морозюков, Кравцов и Коваль и пол ДК))
Поддерживаю Александра! И советую ему подписать хорошего главного тренера))