20 грудня 2017 14:11

Соболезнования Григория Суркиса в связи со смертью Евгения Котельникова

Віце-президент УЕФА, почесний президент ФФУ Григорій Суркіс висловив співчуття в зв’язку зі смертю відомого футбольного функціонера Євгена Котельнікова:


Рідним, близьким і колегам Євгена Котельнікова

Дозвольте мені висловити свої найглибші співчуття у зв'язку зі смертю Євгена Петровича Котельнікова, видатної постаті, талановитого футбольного тренера та функціонера.

Щиро розділяючи ваші величезні скорботу і горе, я хотів би звернутися зі словами підтримки до всіх, хто любив і поважав Євгена Петровича. Нам дуже бракуватиме цієї мужньої, життєлюбної й водночас чуйної та скромної людини, яка завжди викликала у оточуючих щиру прихильність.

Євген Котельніков був одним із тих, хто стояв біля витоків становлення футболу Незалежної України. Взявши участь у створенні національної федерації, він обіймав посаду віце-президента ФФУ упродовж перших і, мабуть, найважчих років в її діяльності.

Особливе місце Євген Петрович зайняв і в історії київського «Динамо». Працюючи тренером у дитячо-юнацькій футбольній школі, він пережив із «біло-синіми» цілу низку гучних успіхів у 60- 70-х роках, а наприкінці 90-х очолив Управління футболу ФК «Динамо», взявши під свою опіку виховання молодих гравців і зробивши вагомий внесок в досягнення юнацьких та молодіжних команд упродовж двох останніх десятиріч.

Добра пам'ять про Євгена Котельнікова навіки залишиться в наших серцях.

Григорій Суркіс