16 грудня 2017 23:10

Стартовал новый сезон лиги участников АТО

На базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації відкрився четвертий сезон Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО, присвячений 26-й річниці Збройних Сил України.

У турнірі беруть участь понад 1,5 тисячі учасників бойових дій. Загалом у змаганнях виступлять 56 колективів. З грудня 2017-го року по березень 2018-го року футбольні баталії чемпіонату прийматимуть близько 40 міст України.

Відзначимо, що це передсезонні змагання перед початком основного сезону великого футболу всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО. Фінал цих змагань відбудеться у жовтні, напередодні Дня Захисника України. Вирішальні матчі традиційно пройдуть на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

- Такі футбольні змагання досить популярні і з кожним роком набувають дедалі більше авторитету, - зазначив голова правління Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці разом» Руслан Руденко. - Їх головною метою є морально-психологічна, фізична реабілітація і адаптація українських захисників. До турніру залучаються військовослужбовці Збройних Сил, прикордонники, представники спецслужб, Національної поліції, Національної гвардії та ветерани АТО. Спорт завжди об’єднує і згуртовує справжніх чоловіків. Завдяки нашим патріотам, які братимуть участь у змаганнях, ми здолаємо і переможемо будь-якого ворога.