8 грудня 2017 10:17

Николай МОРОЗЮК: "Дай Бог, весной команда будет еще сильнее, мы над этим работаем"

Капітан київського «Динамо» Микола Морозюк прокоментував перемогу над «Партизаном» із рахунком 4:1 у матчі шостого туру групового етапу Ліги Європи.

- Класна була гра, перемогли. Гарний настрій після останньої домашньої гри сезону, вийшли з групи з першого місця. Позитивні емоції, всі задоволені результатом.


Ми не дуже впевнено почали матч, перші хвилин десять були напівпровальнимі. Але потім ми стали правильно, компактно грати в обороні. Багато чого виходило попереду, забили досить швидко три м'ячі. Потім вже набагато спокійніше було грати. Часто в іграх буває таке, що безліч моментів, але м'яч не лізе в ворота, а сьогодні навпаки: момент - гол. Це мені більше подобається, ніж багато моментів, але мало голів. Краще створювати мінімум моментів, але кожен із них реалізовувати.

Тепер потрібно забути цю гру та цілеспрямовано готуватися до матчу проти «Олександрії». Це дуже важлива гра для нас, ми повинні не втратити очки і піти з хорошим настроєм у відпустку. Дай Бог, навесні команда буде ще сильнішою, ми над цим працюємо. Що вийде - подивимося вже навесні.