6 грудня 2017 12:22

Поздравления Игоря Суркиса с Днем Вооруженных сил Украины

Від імені футбольного клубу «Динамо» (Київ) та від себе особисто вітаю всіх військовослужбовців з професійним святом – Днем Збройних Сил України!

Завдяки Вам вітчизняна армія є предметом гордості всього нашого народу. Завдяки Вашому героїзму та патріотизму сьогодні на більшій території нашої країни панує мир. Багатьох Ваших побратимів, на жаль, вже немає з нами – вони віддали своє життя за майбутнє своєї Батьківщини. Ми маємо пам’ятати їх подвиг та шанувати волю та героїзм, мужність та патріотизм наших військових, серед яких є і вболівальники київського «Динамо», ті, хто у важкі для країни часи вирішили присвятити своє життя захисту рідної землі, боротьбі за незалежність та цілісність України.


Завдячуючи цим людям, ми сьогодні можемо пишатися нашим українським військом. Громадянський обов’язок кожного українця – надавати допомогу нашій армії, аби бійці були забезпечені усім найнеобхіднішим. Футбольний клуб «Динамо» допомагає та підтримує наших воїнів, наших Героїв.


Цього дня від щирого серця бажаю всім, хто носить горде звання військовослужбовця Збройних Сил України, богатирського здоров’я, незламної волі та надійного родинного тилу. Ми Вами пишаємось! Слава Україні! Слава нашим Героям!


Президент ФК «Динамо» Київ


Ігор Суркіс