4 грудня 2017 09:57

Виктор ЦЫГАНКОВ: "Это был действительно принципиальный матч для нас"

Футболіст київського «Динамо» Віктор Циганков прокоментував матч проти «Маріуполя», який закінчився розгромною перемогою киян із рахунком 5:1.

- З перемогою! Рахунок розгромний, але по грі, особливо у першому таймі, важкувато було. Як ви відчули цей матч?

- Добре, що забили відразу після пропущеного м'яча. Якби не забили, було б ще важче. Тим паче погодні умови не дозволяли особливо тримати м'яч - пішов сильний дощ, град.

- Ви розуміли, що розгром можливий у другому таймі?

- Ми просто робили те, про що домовлялися в роздягальні. У нас були моменти, ми їх реалізували. Думаю, все закономірно.

- Вам сьогодні лікарі надавали допомогу - як ви себе почуваєте? Наскільки складно під кінець першої частини сезону фізично, психологічно?

- Важко, тому що графік інтенсивний, постійні ігри. Але нічого, відновлюємося та готуємося до наступних ігор.

- Ігор Михайлович Суркіс сказав, що попросив сьогодні футболістів, хоча зазвичай такого не робить, забити побільше м'ячів, це був принциповий матч. Ви це відчули, ви так налаштовувалися?

- Так, це був дійсно принциповий матч для нас, тому ми намагалися перемогти сьогодні. І, звичайно ж, чим більше моментів створювали - тим більше хотіли забивати.

- Коли були штрафні удари, ви з Миколою Морозюком по черзі били. Як вирішували, домовлялися, намагалися заплутати суперника?

- Просто більше з мого боку для лівої ноги був цей удар, тому я попросив його пробити.

- Чого очікуєте від матчу проти «Партизана»? Завдання вийти з групи з першого місця залишається?

- Звичайно, для «Динамо» (Київ) завжди завдання тільки перемагати і тільки перше місце. Я знаю, що ми можемо грати внічию, але ми будемо виходити і грати тільки на перемогу.