30 листопада 2017 17:29
2

Сергей РАФАИЛОВ: "Как мог зацепить меня мем со стороны "Мариуполя"? По давней славянской традиции я не обижаюсь на больных и убогих"

Генеральний директор луганської «Зорі» Сергій Рафаїлов розповів порталу «Футбол24» про троллінг з боку ФК «Маріуполь».

Про троллінг з боку «Маріуполя»: Якщо хтось зачіпатиме честь і репутацію нашого клубу, якщо це буде тролінг, то, думаю, що відповідь обов'язково надамо. Скажу більше: ми готові до наступного випаду від Маріуполя. Вони вже знову нажартувалися про річку, яка їм по коліно (мається на увазі Ворскла, яка у 17 турі відповіла маріупольцям перемогою – 1:0, – "Футбол 24"). Напевно, у Маріуполі погано знають історію. У цій річці навіть шведи потонули.

Про меми на адресу «Зорі» з боку «Маріуполя»: Ну як він мене міг зачепити? За давньою слов'янською традицією я не ображаюся на хворих і вбогих. Така культура цієї людини – він себе зачепив. Коли ми грали в Маріуполі і я побачив ці банери про чайку, про "гру, яскравішу, ніж зорі" – одразу все зрозумів. Навіть сфотографував це, вийшовши з автобуса, і відправив президенту нашого клубу. Разом посміялися. Вони самі себе затролили, а не нас.


Олег Бабій

А это важно какой он славянин? Важно, что и как, он ответил этим ахметовским холопам. А у вас главное национальность!
сказал главный славянин)))