27 листопада 2017 21:02
5

Премьер-лига проведет акцию в поддержку военнослужащих ВСУ

За ініціативи Міністерства оборони України, Федерація футболу України, Українська Прем’єр-Ліга та Благодійний фонд «Розвиток футболу України» об’єднались, щоб привернути увагу до відзначення 26-річчя Дня Збройних сил України та підтримати дітей військовослужбовців ЗСУ, які захищають Україну в зоні АТО.

Діти військовослужбовців ЗСУ, які захищають Україну в зоні АТО візьмуть участь в церемоніях виведення гравців під час матчів 18 та 19 турів Чемпіонату України з футболу сезону 2017/2018 років.

Діти вийдуть в спеціальних футболках з написом «26 років. ЗСУ. ПИШАЄМОСЬ». В свою чергу гравці, які будуть виводити дітей на футбольне поле подарують їм м’ячі та футбольну атрибутику.

Ця ініціатива є знаком поваги та подяки всієї футбольної спільноти за подвиг наших захисників, який вони щодня роблять в зоні АТО, відстоюючи територіальну цілісність України.

Кроти не приймають участі. Генісон і павєлка відмажуть
Для футболістів Шахтаря будь-яка футболка, де є абревіатури ЗСУ, АТО, надписи Україна, Мій тато герой - це все одно, що осиковий кілок для вампіра.
Ура! У резиновых кротов будет два технических поражения! Да, Павелко?
Сховати
Кепа, не дадут за это технарь... Лозанна не прокатит
Сховати
Евген, они пообещали, что не выйдут на поле