24 листопада 2017 17:39

Игорь КОСТЮК: "Ребята выполнили установку и полностью переиграли соперника"

Наставник юнацької команди «Динамо» Ігор Костюк прокоментував перемогу своїх підопічних у домашньому матчі проти «Олександрії» (3:0):

- З урахуванням наявного газону і того, що поле трохи підмерзло, гра сподобалася. Хлопці виконали установку, володіли повною перевагою. За настроєм, самовіддачею та веденням гри футболісти втілили на полі те, про що ми з ними домовлялися, створили багато моментів біля воріт суперника, лише в кінцівці атак інколи не було належного завершення. Трохи не добігали крайні півзахисники і не закривали центральну зону, а в іншому атакували здорово, розгорталися з флангу на фланг, робили проникаючі передачі в глибину, словом, повністю переграли команду суперника. Ви бачили, біля наших воріт навіть не було моментів.

- «Олександрія» трималася лише в першому таймі, до першого пропущеного м'яча?

- Поки не вдавалося забити, ми терпіли, розгортали атаки з боку в бік, створювали моменти, прибрали м'яч з середини, оскільки поле не дозволяло атакувати через центр, тому наситили фланги і проводили атаки через краї. Були готові до втрат м'яча, оскільки у нас є проблема з тим, що пропускаємо багато контратак. Але в цій грі цей фактор вдалося мінімізувати.

- У перерві вносили якісь корективи, чи сказали команді продовжувати грати в тому ж дусі?

- Сказали захисникам бути уважнішими, оскільки було кілька моментів, коли вони програвали боротьбу, і гравці «Олександрії» тікали за спину. А в нападі - продовжувати в тому ж дусі, лише бути акуратніше в завершенні атак. Такі зони, як середина, ближня і дальня стійки повинні були закриватися, а підбори виграватися. Мали перемагати з більшим рахунком.