16 листопада 2017 22:11
2

"Десна" стремится провести матч Кубка Украины с "Динамо" в Чернигове

Сьогодні, 16 листопада, відбулося чергове засідання координаційного штабу з приводу проведення кубкового матчу між Десною та Динамо. Цього разу всі причетні до організації матчу зібралися безпосередньо на об‘єкті – стадіоні імені Гагаріна.


Футбольний клуб докладає максимум зусиль для проведення матчу саме в Чернігові, як запевнило керівництво Десни – проведення кубкового матчу на домашній арені є пріоритетним. Незважаючи на відсутність підтримки з боку влади, частина проблемних питань вже вирішується клубом.


Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ не рекомендує відкривати Східну трибуну. Втім вдалося домовитися, що 13 та 7 сектори Східної трибуни відкриють для ультрас вболівальників, але для цього необхідно провести ряд заходів – від демонтажу небезпечних предметів до встановлення огородження.


Що стосується питання електропідігріву поля, то підключити його до електромережі не вдасться, відповідно при підготовці поля до матчу Десна – Динамо система не буде використовуватися. Представники Десни провели ряд консультацій з провідними агрофахівцями, які готують поля клубів УПЛ, та отримали рекомендацію, що проблему можна вирішити накривши газон агротканиною. На засіданні клуб звернувся до представників влади з проханням допомогти в вирішенні цього питання.


Також на стадіоні необхідно встановити спеціальні платформи для організації трансляції матчу (гру в прямому ефірі показуватиме телеканал 2+2), а роздягальні доповнити необхідним обладнанням.


Перший офіційний матч між Динамо та Десною має відбутися в Чернігові, і це принципова позиція клубу.

Трибуны не готовы, подогрев поля отсутствует, Шахтер бы на таком полн не играл.
Газон красят?