12 листопада 2017 20:42
2

Александра ЛОБОДА: "В соцсетях море вопросов Хацкевичу. "Когда ты уйдешь в отставку?". Вы бы сами Ты-кнули такое главному тренеру команды?"

Ведущая программы "Профутбол" Александра Лобода в своем Facebook выразила возмущение вопросом тренеру "Динамо" Александру Хацкевичу


"Сьогодні в гостях "Профутболу" буде Олександр Хацкевич! У наших соцмережах збирається купа запитань, які зрозуміло я буду озвучувати у прямому ефірі. Аби обрати найкращі запитання, змушена перечитувати усі. "Когда ты уйдешь в отставку?". Блін, люди, що таке пишуть - ви би самі ТИ-кнули б таке головному тренеру команди?".

Ось це і є суть розуміння Лободи (навіть не непрофесійне, швидше примітивне) футболу, який як вид спорту не належить до інтелектуальної діяльності і своїй більшості ні футболісти, ні вболівальники в своїх висловлюваннях керуються емоціями, а не етикою, тим паче, що всі сторони, включаючи і тренерів є рівнозначними, і високий штиль, до якого привикла Лобода (наша незрівняна і чарівна зі вступних слів Циганика в кожній програмі) більше доцільний в колі театралів, хоча толерантність бажано проявляти і завжди, і всюди, але як сказав відомий персонаж "маємо те, що маємо"...таке життя, таку країну, такий футбол і...таких ведучих.
До слова, а що результати і гра Динамо у когось, крім Лободи, викликають повагу? А якщо ні, то чия вина у тому? Це питання, звичайно ж, не до Лободи...важке воно...
Ну надо было заменить "Ты" на "Вы" и озвучить. То, что быдла у нас много и уважения ни от кого не дождешься - это не новости, но суть вопроса же правильная.