8 листопада 2017 20:02

Сборная журналистов поддержала национальную команду перед матчем со Словакией

Збірна журналістів з футболу підтримала національну збірну команду України на відкритому тренуванні "синьо-жовтих" напередодні товариського матчу із командою Словаччини, що відбудеться 10 листопада на "Арені Львів" у Львові. В знак підтримки, журналісти подарували наставнику національної команди Андрію Шевченку футболку під номером 27.


"Андрію Миколайовичу, збірна журналістів висловлює Вам і команді №1 свою підтримку. Дякуємо Вам за відкритість, відвертість у своїй роботі, і за те, що завжди знаходите час для спілкування з нами, журналістами. Бажаємо Вам успіхів у роботі, і нових звершень та перемог", – звернулася до тренера президент збірної журналістів з футболу Ольга Витак.


Також гравець збірної журналістів з футболу, відомий коментатор каналів "Футбол 1, 2" Андрій Столярчук запропонував керманичу національної збірної провести окреме тренування із журналістами.


Андрій Шевченко висловив слова подяки за підтримку команди та пообіцяв наступного разу зустрітись на футбольному полі зі збірною журналістів.

"Дякую вам за підтримку! Така підтримка для національної збірної дуже важлива, особливо перед наступними матчами, коли представляємо команду на міжнародній арені. Ми обов’язково з вами зіграємо, тим більше, що такі благодійні ігри спрямовані на допомогу дітям", – сказав Шевченко.


Нагадаємо, за підтримки Федерації футболу України, ІА "Центр новин" утворилась нова футбольна команда "Збірна журналістів України". Команда журналістів бере участь в благодійних матчах під патронатом ФФУ, які покликані допомагати дітям-сиротам, інвалідам, дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму.