30 жовтня 2017 20:35
2

Марко ДЕВИЧ: "Поддерживаю Срну. Зачем человеку в 35 лет портить свою репутацию?"

Інтерв'ю "Футбол 24" із екс-форвардом Металіста, Шахтаря та збірної України.


Про чемпмпiонат Україна

– Звичайно, що слідкую – за результатами, за подіями, за виступами українських клубів у єврокубках. Динамо вже в четвер гратиме тут із Янг Бойз, раніше обігрувало Партизан. Коли я не на тренуванні і маю трохи вільного часу, одразу дивлюся, що там в Україні. У Прем'єр-лізі переглядаю матчі Шахтаря і Динамо.

Про Срну та допiнг


– Я добре знаю Даріо, тому впевнений на всі 100 відсотків, що він нічого такого не приймав. Ніяких медикаментів, які допомогли б йому у фізичному плані. Самі розумієте: чоловік із такою видатною кар’єрою, капітан національної збірної, ветеран українського футболу – навіщо йому в 35 років псувати собі репутацію?


Тому я продовжую підтримувати Срну і вірю: останні результати покажуть, що попередні аналізи були помилковими. Шахтарю справді не вистачає свого капітана. На полі від Даріо завжди виходить неймовірна енергетика, навіть якщо він не демонструє своєї найкращої гри, що, зрештою, трапляється дуже рідко.


Про збiрну України


- Команда дуже сподобалася у харківському матчі проти Туреччини. Коноплянка і Ярмоленко тоді класно розібралися. Така ейфорія! Але потім – поразка в Ісландії. Я не дивився того матчу, але чув, що хлопці не показали своєї гри. Бачив вирішальний матч із Хорватією…


Про Марлоса


- Що тут сказати. Я радий, що Марлос отримав українське громадянство – він допоможе національній збірній, адже є класним гравцем і позитивною людиною. Але проти Хорватії чогось бракувало. Хлопці старалися, хотіли, але з самісінького початку було важко без форварда. Коноплянка, Ярмоленко і Марлос – дуже хороші вінгери. Але ніхто з них не є форвардом. Можливо, якби був нападник, зіграли б по-іншому.

а хто сказав, що в 35 років? приймав можливо , раніше. Спалився тепер. та й то випадково. Да і поки йде розслідування - дадуть 6 місяців "за хорошу поведінку, співпрацю, видатну карьєру" - виявиться, що він вже відсидів.
А потім подасть до суду на захист честі і гідності - і витре карьеру. і знову буде чесний та видатний спортсмен для донбасу і шахти
Затем, что Дарья уже не может в 35 лет бегать в таком же темпе, как в молодости. Да и вообще где гарантия, что Даша не принимала эти наркотики или допинг-препараты раньше? Когда была последняя проверка перед позитивной допинг-пробой?