30 жовтня 2017 12:09

Андрей НЕСТЕРОВ: "Могли выиграть, но ничья закономерна"

Мбокані, Кравець, Мораєс та Бєсєдін – коли результат перестав влаштовувати «Динамо», коуч киян кинув в бій усю свою атаку. Відповідно, в таких умовах, оборона не мала жодного права на помилку. А те, що карпатівський захист стає справжньою стіною свідчить й те, що за шість останніх матчів команда пропустила лише чотири голи (два від «Шахтаря» та один від «Динамо»). Андрій Нестеров – один з тих, хто може гордитися таким показником.


«Не щодня вдається брати очки у матчі проти «Динамо». Скажу чесно, що емоції переповнюють. Можливо, зараз по нас цього не скажеш, але це лише через втому. Результат? Справді, ми могли забити ще і виграти, але нічия, вважаю, закономірний підсумок».

«Чи важко грати за такої погоди? Тут, у Львові, з семи днів – п’ять дощові. Ми в таких умовах тренуємося, не рідко граємо. Важко, звичайно, ноги втомлені, підсідають, але нічого, звикли».

«Ми довго грали без перемог, нарешті перемогли в Полтаві, потім взяли очко з «Динамо». Сподіваюся, що ми виліземо з тої ями. Не скажу, що далі буде легше, але все ж ми піднімаємося в турнірній таблиці. І кожен матч гратимемо на перемогу».